Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

            ΚΟΡΡΟΣ Μιχάλης 

(Ταξίαρχος ε.α.) Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΚΟΝΤΑ στον ΔΗΜΟΤΗ” της
Υποψηφίας Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ρούλας ΝΑΝΝΟΥ


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σαλαμίνα την 5 Μαΐου 1957. Τελείωσα το εξατάξιο Γυμνάσιο και εισήρθα στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπιδων το 1976, απ' όπου αποφοίτησα το 1980 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού.
Αποφοίτησα από όλα τα σχολεία της ειδικότητας μου και άσκησα Διοίκηση σε όλα τα κλιμάκια λόγω Βαθμού και θέσεως.

Αποστρατεύτηκα το 2009 με αίτηση μου με τον βαθμό του Ταξιάρχου και δραστηριοποιήθηκα στις Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών.


Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κωστή (Μον Υπάλληλο του Υπουργείου Εθν. Άμυνας) και πατέρας δύο γυιών, του Παναγιώτη και του Κωνσταντίνου,30 και 25 ετών αντίστοιχα.
Μετά από ώριμη σκέψη και κρίση, αποφάσισα να συνταχθώ κι εγώ στο πλευρό της υποψηφίας Δημάρχου Κας Ρούλας Νάννου, μαζί με άλλους καταξιωμένους συμπολίτες μας, για να κάνουμε πράξη τις προσδοκίες όλων των Σαλαμινίων και να εργασθούμε με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ--ΡΕΑΛΙΣΜΟ--ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ προκειμένου
  --ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ νέα πνοή και προοπτική στο Νησί μας.
  --ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ στα συντεχνιακά συμφέροντα των ολίγων.
  --ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ και να προτάξουμε τα συμφέροντα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, χωρίς μονομέρειες και τις στείρες ιδεοληψίες των Δημαγωγών και τον Λαϊκισμό αυτών που προτιμούν να συνομιλούν και να συναλλάσσονται μεταξύ τους και όχι προς όφελος του συνόλου των Συμπατριωτών μας.
    --ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ένα Δήμο που να δίνει ίσες ευκαιρίες για ευημερία σε όλους χωρίς εξαίρεση, γιατί η ζωή μας είναι η καθημερινότητά μας, το Σχολείο των παιδιών μας, το πάρκο στο τέρμα του δρόμου, οι χώροι άθλησης, η πολιτιστική μας κληρονομιά, τα ήθη και έθιμά μας, το σπίτι μας.
Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας επίγνωση των δύσκολων συγκυριών που βιώνουμε όλοι μας ΖΗΤΩ την πολύτιμη υποστήριξή σας, προκειμένου να εργασθώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να φτιάξουμε μια Σαλαμίνα αντάξια της Ιστορίας και του Πολιτισμού της με την υπόσχεση ότι δεν θα σας διαψεύσω.
                                                               Η έμπνευση και η Θέληση υπάρχουν.
                                                                                                   Με εκτίμηση
                                                                                            Μιχαήλ Π. Κορρός
                                                                                              Ταξίαρχος(Ε.Α)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.