Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Το να έχεις άποψη με γνώση είναι λογικό και αποδεκτό, το να έχεις όμως άποψη χωρίς γνώση τότε αυτό είναι επιεικώς ύποπτο ή εντελώς ηλίθιο!

Το να έχεις άποψη με γνώση είναι λογικό και αποδεκτό, το να έχεις όμως άποψη χωρίς γνώση τότε αυτό είναι επιεικώς ύποπτο ή εντελώς ηλίθιο!



Διαβάζουμε σε γνωστό blogs της Σαλαμίνας απόψεις ακραίας ενημέρωσης όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει πως «έξω απ’ τον χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν» θέλοντας έτσι να στηρίξει τον χθεσινό «εργοδότη» του που ουσιαστικά αν το καλοσκεφθείς, ο «εργοδότης» δήμος δια του δημάρχου του δεν είναι άλλος εκτός από μας. Μαθημένος να «σιτίζεται» από τον δημαρχιακό κορβανά ξαναεπένδυσε με στόχο την πενταετία μόνο που αυτή την φορά, δεν του βγήκε.

Μέχρι εδώ «όλα καλά» πλην όμως να τα βάζεις με τους νικητές και να μην οικτίρεις τον φελλό που θα παραδώσει 1η Σεπτέμβρη ο οποίος βρήκε αφορμή τα σκουπίδια και τους εργαζόμενους αποφασισμένος να «τιμωρήσει» πρώτα τους εργαζόμενους και στην συνέχεια τον κόσμο και την υγεία του που κινδυνεύει καθημερινά και να αρθρογραφείς υπέρ του είσαι επιεικώς απαράδεκτος λες και συ δεν ζεις σ’ αυτό το νησί το παιδί σου δεν παίζει σ’ αυτούς τους δρόμους, σ’ αυτές τις παιδικές χαρές με δίπλα τα βουνά από σκουπίδια!

Γνώριζες αγαπητέ αρθρογράφε ή όχι ότι είχε χαρτιά κρατημένα στο συρτάρι του μήνες πριν τις εκλογές, κρατώντας τα για να τους έχει πολιτικούς ομήρους ψηφοθηρικά, σκληρά εργαζόμενους στον δήμο; Σαφώς και το γνώριζες γιατί ήσουν ομοτράπεζος του.

Έτσι μετεκλογικά, βγάζει την πολιτική χολή του και φυσικά όχι μόνος του, κάνει συνενόχους και την οικονομική επιτροπή, όπου συμμετέχουν μόνον οι της συμπολίτευσης με την σύνθεση της ντροπής, Γιάννης ΤΣΑΒΑΡΗΣ, Γρηγόρης ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, Πέτρος ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ, Αντώνης ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ και ο αναπληρωματικός Θωμάς ΜΠΕΡΗΣ.

Έτσι εκεί, εκτός από την ενεργοποίηση των καλά κρυμμένων στο συρτάρι αποφάσεων ενόψει των τότε δημοτικών εκλογών, παίρνουν απόφαση να ακυρωθούν κι άλλες τέσσερις αποφάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στα δικαστήρια με το πρόσχημα πως ο δήμος δεν έχει χρήματα να τους πληρώσει. Αλήθεια α είχατε εκλεγεί κύριοι θα παίρνατε τέτοια απόφαση; Γιατί άλλα λέγατε στους εργαζόμενους προεκλογικά.

Μάλιστα σε φραστικές επιθέσεις την ημέρα της διαμαρτυρίας των εργαζομένων στον δήμο, ο μεν κ Μπερής δήλωσε, «…δεν θυμάμαι τι υπέγραψα, θα παώ στο γραφείο μου και θα θυμηθώ…» ο δε κ Τσαλιαγκός είπε «…αν είναι έτσι δεν κατάλαβα τι υπέγραψα και θα πάρω την υπογραφή μου πίσω…»

Στην συνέχεια όμως πήγε ο ίδιος (Τσαλιαγκός) στο γραφείο των ηλεκτρολόγων και από το κινητό του είχε τον ακόλουθο διάλογο με τον απερχόμενο δήμαρχο κ Τσαβαρή στεκόμενος στο παράθυρο του γραφείου προφανώς γιατί δεν είχε καλό σήμα το κινητό του όπου όμως εκεί στεκόταν δίπλα και οι εργαζόμενοι κι άκουσαν όλο τον διάλογο

«… … Δήμαρχε  δεν θα με κρεμάσει εμένα ο Καπετανάκης δεν μας έδωσε την εισήγηση το ψήφησα καλή τη πίστη… (παύση προφανώς ακούει τον δήμαρχο) …με εξέθεσε και να βγαίνει αυτός στον μιναρέ… (παύση προφανώς ακούει τον δήμαρχο) …στάθηκα στα λόγια που μου είπε… (παύση προφανώς ακούει τον δήμαρχο) …όχι, όχι φοράω παντελόνια δεν είμαι κότα δεν θα σε καρφώσω δεν θα έρθω και δεν θα πω τίποτα θα σε καλύψω… …» εκεί σταματά και η συνομιλία γιατί οι απολυμένοι που άκουγαν τον διάλογο φώναξαν ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ  
Δεν θα σταθώ βεβαίως στο επίπεδο της γλώσσας, άλλωστε όλοι κρινόμαστε από τους αναγνώστες μας. Θα σταθώ όμως ιδιαίτερα στην «έκκληση» και καλά που κάνετε στην νεοεκλεγείσα δήμαρχο κα Ρούλα Νάννου να επέμβει, εκείνη συναντήθηκε με τον απερχόμενο μόνο που έπεσε σε «ντουβάρι» αδιαλλαξίας μισαλλοδοξίας και εκδίκησης προς τους εργαζόμενους προφανώς γιατί πίστεψε πως δεν τον στήριξαν επαρκώς.

Εδώ οι απερχόμενοι έφτασαν στο σημείο να εξαφανίσουν το πανό των εργαζομένων εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία τους για νερό. Το δε χείριστο; Δεν δέχτηκε καν τους εργαζόμενους έστω για ολιγόλεπτη επαφή στο γραφείο του φεύγοντας σαν τον άνεμο για να πάει τελικά… σπίτι του.  
Την Πέμπτη 3 Ιουλίου ο Δήμος Σαλαμίνας σέρνει τους εργαζόμενους στα δικαστήρια Πειραιά και ζητά να ακυρωθούν τέσσερις αποφάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

6 σχόλια:

  1. ΒΡΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ. ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ; ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na tous deiroume mono etsi ta katalaboun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τσαβαρης οπως συνηθιζει απο τωρα οργανωνεται για τις επομενες εκλογες βαζοντας σε ολους τους συλλογους φανατικους ομοιδεατες. μεχρι τωρα ειχε κανονισει ολοι οι συλλογοι να ειναι δικοι του οποια συμβουλια απετυχαν να τον στηριξουν τους αντικαθιστα με εμπειροτερους και φανατικοτερους. να δουμε οι αλλοι συνδιασμοι τι προετοιμασια κανουν για τις εκλογες την επομενη 5ετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Τσαλικο και τον Μπερη τούς γάνωσε κανονικά ο Δερτουζοs στηs εκλογές με εντολή του άναξ [ασπροδόντι] και σαν όμηρους που τούς είχε για αρπαχτεs που είχανε κάνη σηκώσανε τα πόδια γιατί κάνη καλό στο κυκλοφοριακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.