Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Με εξώδικο προσπαθεί να περισώσει ότι προφτάσει πλέον η νέα δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα Νάννου

Ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου και Αρχής
 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
 
Της Δημοτικής Συμβούλου και νεοεκλεγείσας Δημάρχου Σαλαμίνας
κας Ισιδώρας Νάννου, κατοίκου Σαλαμίνας, Μάνης 7.
 
ΠΡΟΣ
1)      Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Τσαβαρή Ιωάννη
2)      Πρώην Γ.Γραμματέα κα Ευαγγελία σύζ. Μ. Καραγιάννη
3)      Γραμματέα Γραφείου Δημάρχου κα Ευαγγελία Βογιατζάκη
4)      Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών
κ. Καπετανάκη Γρηγόριο.
                              ------------------------- 
     Έχοντας περιέλθει εις γνώση μου από επώνυμες καταγγελίες, ότι τις τελευταίες 2 ημέρες παρουσιάζεται μία άνευ προηγουμένου μεταφορά από το Δημαρχιακό Μέγαρο και συγκεκριμένα από την Γραμματεία του Γραφείου Δημάρχου προς άγνωστη κατεύθυνση υπό την εποπτεία της κας Καραγιάννη και της κας Βογιατζάκη, ογκωδών φακέλων (περιέχοντα έγγραφα) και διαφόρων αντικειμένων (ηλεκτρ/κές συσκευές,laptop κ.ά.), σας γνωστοποιώ - αν και οφείλετε να το γνωρίζετε - ότι η υπεξαίρεση αντικειμένων ή η υπεξαγωγή εγγράφων από την Γραμματεία του Γραφείου Δημάρχου και λοιπών Υπηρεσιών του Δήμου, συνιστά ποινικό αδίκημα κατ΄ αρθρ. 222,242,258,259 Π.Κ.
     Σας υπενθυμίζω δε ότι, μία από τις υποχρεώσεις του Δημάρχου, Αντιδημάρχου και λοιπών δημοτικών υπαλλήλων είναι να ενθαρρύνουν και να προωθούν κάθε μέτρο που προάγει τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους και λειτουργίας του Δήμου [αρθρ.61 ν.3852/2010].
     
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
και με τη ρητή επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων μου
 
ΣΑΣ ΚΑΛΩ, να επαναφέρετε πάραυτα στη θέση του ο,τιδήποτε μη άκρως προσωπικό αντικείμενο ως και υπηρεσιακό έγγραφο που έχει εξαχθεί παρανόμως από το Δημαρχιακό Μέγαρο.
Σαλαμίνα, 14 Αυγούστου 2014
Η εξωδίκως δηλούσα
Ισιδώρα Νάννου
Νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Σαλαμίνας

13 σχόλια:

  1. κ.ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ; ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ; ΜΗΜΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ; ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι τίμιος είναι ο παρτουζοσ .Όλο παρανομίες είναι έχει εθιστεί σε αυτήν .Έβαζε παράνομα ρεύμα ,νερό. Έκτιζε στα δάση ι παράνομα ,έφτιαχνε δρόμους παράνομα σε συνεργασία με τον απατεώνα Αγγελου κλπ ,ότι έκανε ήταν παράνομο πως είναι έντιμος εκ των πράξεων του είναι ανέντιμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο φίκος και οι ζαμιες κε Δήμαρχε είναι προσωπικά αντικείμενα;Τα δημόσια έγγραφα είναι
    ΔΗΜΟΣΙΑ και κανένας Δήμαρχος ,αντιδήμαρχος ή Δημ.Σ/λος ,δεν έχει δικαίωμα να τα παίρνει σπίτι του.Ούτε τα λαπτοπ είναι προσωπικά,αν έχουν πληρωθεί από το Δήμο και υπάρχουν τιμολόγια στο όνομα του Δήμου.
    Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο πρέπει να μπουν ορκωτοί λογιστές, και ελεγκτές δημ.διοίκησης και οικονομικών για τους σχετικούς ελέγχους.Αν είναι έτσι όπως τα λένε οι υπάλληλοι τότε να πάνε όλοι στον εισαγγελέα για κλοπή δημόσιας περιουσίας.
    Και οι ανακοινώσεις του Τσαβαρή για να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο θα μείνει στην ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΒΟΚΑΝΑ ΞΟΦΘΑΛΜΗ. ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τηs γλαστρεs τηs λεs προσωπικό μου αρχείο ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙΟ ΜΑΚΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το εμπιστευτικό πρωτόκολλο του δημάρχου είναι κι αυτό προσωπικό αρχείο; Σας έχουν μιλήσει ποτέ για υπεξαίρεση εγγράφων; Άμα έχεις κότσια απερχόμενε άνοιξε το κρυφό αρχείο να φανεί από πότε ήξερες για το ΙΚΑ, την εφορία, τον αποχαρακτηρισμό της Κυνόσουρας αλλά και για τις μηνυτήριες αναφορές που σε καλούσαν σε απολογία και έκανες την πάπια. Άνοιξε τα ντε να μάθουμε πόσο δούλεμα φάγαμε, κι όχι μόνο εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ «ΞΕΘΑΨΕ» ΤΟ ΣΔΟΕ Kε ΤΣΑΒΑΡΗ
    Τα ευρήματα παραπέμπουν σε μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή και παράνομο πλουτισμό με απευθείας αναθέσεις έργων, εικονικές εργολαβίες, υπερτιμολογήσεις για έργα, κάλυψη υποθέσεων φοροκλοπής από ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής, έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων, πλασματικά τιμήματα από μεταβιβάσεις ακινήτων σε ιδιώτες και παράνομη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων.
    Από τους μέχρι στιγμής φορολογικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ, έχουν εντοπιστεί εικονικά τιμολόγια αξίας εκατομμυρίων ευρώ στις συναλλαγές δέκα δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών με ιδιώτες, έχουν καταλογισθεί πρόστιμα και προσαυξήσεις και έχει ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών αιρετών προσώπων και υπαλλήλων που εμπλέκονται στην οικονομική διαχείριση των επιχειρήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτον η νυν δήμαρχος πριν μπει πρέπει να ελέγξει τον χώρο από κοριούς. Είναι πανούργος ο τύπος.
    Δεύτερον το δημαρχείο δεν φημίζεται για την ασφάλειά του. Άρα κανένα προσωπικό αρχείο δεν θα άφηνε σε αυτό αφύλαχτο ο πρώην.
    Τρίτον πότε είδατε έναν αιρετό να πηγαίνει στο δημαρχείο έχοντας στα χέρια του ογκώδη αντικείμενα που απαιτεί τώρα να τα πάρει μαζί του φεύγοντας;
    Τέταρτον όταν το δώρο σε έναν δήμαρχο γίνεται προσωπικό τότε όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι οι εξυπηρετήσεις στον δήμο ήταν συνηθισμένο φαινόμενο. Διαφορετικά ευχαριστείς κάποιον και του επιστρέφεις το δώρο. Όταν δεν είναι προσωπικό και αφορά το πρόσωπο του εκάστοτε δημάρχου τότε το αφήνεις στον δήμο, φεύγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ Κ. ΙΑΤΡΕΙΟ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ (ΦΑΡΜΑΚΑ, ΙΑΤΡΟΙ..) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΠΟΥ ΠΑΛΑΒΩΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 0,30 ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ -ΟΠΩΣ- ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΕΙΧΕ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ.... ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ - ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ- ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΔΑΧΤΥΛΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΠΗ , Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ 1 ΚΙΛΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΣΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.