Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Επιθεώρηση έργων στην Σαλαμίνα από τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο

Έργα της ΕΥΔΑΠ στη Σαλαμίνα (Λεωφόρο Φανερωμένης) επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.  Αφορμή  η επανέναρξη των σχετικών έργων. Ο Αντιπεριφερειάρχης διαπίστωσε ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν είναι επαρκείς από πλευράς σήμανσης, και έδωσε οδηγίες για την βελτίωση τους,  προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων και των καταστηματαρχών στον πιο εμπορικό δρόμο της Σαλαμίνας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσε και το ζήτημα των βλαβών του δικτύου ύδρευσης που δημιουργεί τεράστια προβλήματα απωλειών νερού με αποτέλεσμα να υπόκειται επιπλέον οικονομική αιμορραγία ο υπερχρεωμένος Δήμος Σαλαμίνας. Η Περιφερειακή Αρχή έχει δεσμευτεί να συνδράμει το Δήμο οικονομικά και τεχνικά.  Ήδη έχει συνταχθεί σχετική εισήγηση η οποία θα παρουσιαστεί στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με την εν μέρει αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της Σαλαμίνας στο τμήμα Σατερλί - Κανάκια.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για τον αθλητισμό κ. Σπυρίδωνα Πάντζα επιθεώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις. Έγινε καταγραφή των απαιτούμενων παρεμβάσεων προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις να καταστούν εκ νέου ασφαλείς και λειτουργικές για την αθλούμενη νεολαία.
Σε σύσκεψη στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή της Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, των τεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσιακών παραγόντων, ελήφθησαν αποφάσεις για  φλέγοντα ζητήματα του νησιού. Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε να μεριμνήσει για τον δανεισμό ενός απορριμματοφόρου οχήματος από το Δήμο Αθηναίων προς το Δήμο Σαλαμίνας. Συνέστησε επίσης να γίνεται έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους όσον αφορά στα έργα, στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην λειτουργία των παιδικών σταθμών κλπ.

2 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ16/2/15 17:41
    Συγνώμη, αλλά πρώτα Δημ. Συμβούλιο ( 17/2/2015 ) και μετά η Επιτροπή Διαβούλευσης (20/2/2105); Η διαδικασία είναι παράλογη, αλλά και παράτυπη. Ίσως υπάρχει κάποια εξήγηση, αλλά την αγνοούμε. Περισσότερα στο Δημ. Συμβούλιο.

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/15 22:33
    ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Χ.........Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΔΕ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΔΕ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΔΕ::: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20/2/2014;;;;;;;;ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ ,ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΤΟ Νο ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!! ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

    Σύσκεψη για τα εκτελεστέα αθλητικά έργα


    Η πορεία υλοποίησης των αθλητικών έργων στα νησιά και σε Τροιζήνα-Μέθενα εξετάστηκαν σήμερα σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου, παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου, κου Σπύρου Πάντζα, εκπροσώπων των Δήμων και υπηρεσιακών παραγόντων.
    Τονίστηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της αντιπεριφέρειας για τον Αθλητισμό, κυρίως στα νησιά όπου οι δυνατότητες για άθληση, ψυχαγωγία κλπ, είναι περιορισμένες. Όπως δήλωσε ο κ.Χατζηπέρος είναι αδιανόητο στον 21ο αιώνα να μην παρέχεται η δυνατότητα στη νεολαία να αθληθεί.
    Οι αθλητικές ομάδες των νησιών είναι υποχρεωμένες να μετακινούνται δια θαλάσσης σε κοντινούς Δήμους, προκειμένου να προπονηθούν και να αγωνιστούν, επιβαρυμένες με όλες τις δυσάρεστες επιπτώσεις των μετακινήσεων (ταλαιπωρία, χάσιμο πολύτιμου χρόνου, οικονομική επιβάρυνση κ.α.).
    ΚΑΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;;;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;;;;;;;;;ΔΗΛ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ,ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ;;;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 21 ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΧΕΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΗΤΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙ;;;;;
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ;;;;;;;;;;Η ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ Π,Χ ΜΕ ΤΟΥΣ,, ROMA.
    ,


    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.