Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Φιλανθρωπική συναυλία νέων Σαλαμίνας, για τα συσσίτια του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέα, με χορηγό επικοινωνίας, το ιντερνετικό ραδιόφωνο ”ΚΥΧΡΕΑΣ” 24/06 στο θεατράκι Σεληνίων


3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Κ. ΓΑΒΡΙΛΉ;Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ;


    ΣΥΣΗΤΙΟ????????....ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑ .ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ !ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΜΥΑΛΑ ΑΤΟΜΑ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ !!!ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΣΟΝ !!!ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΚΤΑΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ !!!!ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!!!30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ .ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ 5 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΚΗ .ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ !!!ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΤΑ 5 ΕΥΡΟ (ΚΑΙ ΑΛΛΑ 500) ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΚΡΕΠΑΛΕΣ ΣΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ !!!ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γιαννοπουλοσ ασ σωσει πρωτα τον εαυτο του και μετα τουσ αλλους. σου λειπουν τροφιμα γιαννοπουλε; αντε στα τσακιδια που βαζεις τα πιτσιρικια να βγαλουν το φιδι απ τη τρυπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.