Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Τι έχεις Γιάννη; Τι είχα πάντα!

Στο αρχείο τέθηκε, από τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μετά την άκρως εμπεριστατωμένη με νομικά επιχειρήματα απολογία του τ. Δημάρχου κ Γιάννη Τσαβαρή και η τελευταία υπόθεση για το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα της ”σοβαρής παράβασης καθήκοντος”.
Το ”αδίκημα” κατά τον κατήγορο του και πολιτικό ”συνεταίρο” της κας Νάννου (κ Τραυλό), ήταν ότι κακώς ο κ. Τσαβαρής στήριξε ενώπιον της δικαιοσύνης, μετά από ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, την πρόσληψη δυο εργαζομένων γυναικών στο Δήμο Σαλαμίνας!!!
Μετά από αυτή την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (αριθμ. Πρωτ. 39900/14902/22-06-2017) κατέρρευσε και η εσχάτη ελπίδα κάποιων για την επιβολή στον κ Τσαβαρή της ποινής της ”έκπτωσης από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου” μέσω του πειθαρχικού ελέγχου (αυτός είναι ο διακαής… πολιτικός καημός τους!!!).
Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς που ήλπιζαν και ”πόνταραν” στην έκπτωση του αξιώματος, άρα και στην άρση της δυνατότητας καθόδου στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, για άλλη μια φορά απεδείχθη πως ήταν ”άνθρακες ο ”θησαυρός”.
Γιάννης Τσαβαρής

Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.