Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αφιερωμένη «σύσκεψη του δρόμου» σ’ όλους τους «δημοκράτες» απερχόμενους συμβούλους αύριο Σάββατο στις 10:30πμ έξω από τα γραφεία της Κοινότητας

Τα παράπονα σας στον Δήμαρχο και δήμαρχος μέχρι την 1ηΣεπτέμβρη είναι ο Γιάννης Τσαβαρής. Απελπισμένοι και στο Αιάντειο, -όπως και σ’ όλη την Σαλαμίνα- οι κάτοικοι προσπαθούν να συζητήσουν και να αναζητήσουν λύσεις για τα σκουπίδια που τους έπνιξαν.
Σύμφωνα με τους ανεξάρτητους συμβούλους Αιαντείου, χαρακτηριστική η αδιαφορία της προέδρου κας Δέσποινας Τσενόγλου που απ’ όσο πληροφορούμεθα αρνείται πεισματικά ακόμα και να συζητήσει το θέμα σε έκτακτο Κοινοτικό συμβούλιο όπως ήδη της ζητήθηκε, από τους ανεξάρτητους κοινοτικούς συμβούλους, Γιάννη Μπούτση, Γιώργο Μητρόπουλου και Μαρίας Δημητριάδη!
Μετά απ’ αυτό, της ζητήθηκε να τους δοθεί έστω η αίθουσα του κοινοτικού διαμερίσματος για συνάντηση το Σάββατο το πρωΐ στις 10:30 με τα προεδρεία των συλλόγων πράγμα που κι αυτό τους το αρνήθηκε η απερχόμενη πρόεδρος κα Δέσποινας Τσενόγλου επικαλούμενη μάλιστα εντολή δημάρχου! (sic)
Έτσι τελικά η συνάντηση και ο διάλογος θα γίνει αύριο Σάββατο στις 10:30πμ έξω από τα γραφεία της Κοινότητας στον δρόμο έξω και πέρα από κάθε δημοκρατική δεοντολογία.
Αφιερωμένη «σύσκεψη του δρόμου» σ’ όλους τους «δημοκράτες» απερχόμενους συμβούλους που 3,5  χρόνια τώρα μας παραμύθιαζαν με τις δημοκρατικές ευαισθησίες τους.

7 σχόλια:

  1. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΥ ΞΥΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μη μου το στενοχωρείς το παιντί κι είναι ευαίσθητο, είναι και σε περίοδο αρραβώνα με το εξόφθαλμο και πρέπει ν περνά καλά.
    Λυπήσου τουλάχιστον το ξόφθαλμο και μη το στενοχωρείς ποιόν να πρωτοπαρηγορήσει κι αυτό;
    Τον αρραβωνιάρη; Τον σύζυγο; ή τον
    Α ρε χαΐρια το ξόφθαλμο θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΟΤΕΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 2014.ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗΣ,ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΤΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΙΣΗ.ΘΑ ΑΡΓΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ.
    ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Η ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΤΕ Δ Ω Ρ Ε Α ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΙΣΙΑ.
    ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ .ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2000 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΣΕΝΟΓΛΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 600 ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας τα λες καθόλου καλά φίλε μου ή μάλλον τα μασας τα λόγια.
      Για πές μας πρώτα ποιός είναι ο καθηγητής;
      Έπειτα ντι εννοείς λέγοντας ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΙΣΙΑ; Τι να κόψει;
      Ποιά είναι η σωστή απόφαση που πρέπει να πάρει η νέα δήμαρχος;
      Αν κατάλαβε κανείς κάτι από αυτά που λες, ας μας διαφωτίσει κι εμάς τους τυφλούς.

      Διαγραφή
  4. Πόσο φασίστας και αδίστακτος είναι αυτός ο Τσαβαρής που απαγορεύει το άνοιγμα της αίθουσας για συζήτηση ενός τόσο σοβαρού θέματος. Να του πάμε τα σκουπίδια έξα από την πόρτα του να πάθει χολέρα.
    Κρίμα ρε Γιάννη, ούτε για ροχάλα δεν κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.