Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

“Νοικοκύρεψε τα οικονομικά του Δήμου και πέτυχε στην καθαριότητα”; Πλάκα τους κάνεις!

Στα δικαστήρια του Πειραιά στις 3 Ιουλίου ο απερχόμενος Δήμαρχος έσυρε εργαζόμενους του Δήμου με ασφαλιστικά, ζητώντας από το Μονομελές Πρωτοδικείο να ανακληθούν τέσσερεις αποφάσεις εργαζομένων με συνέπεια την άμεση απόλυσή τους.
Οδηγώντας οικογένειες σε απόγνωση Η φτώχεια δεν είναι ντροπή. Η φτώχεια που τους οδηγούν και επιβάλλουν είναι αίσχος.

Μετά από απόφαση της οικονομικής επιτροπής που πάρθηκε από πολιτική πρωτοβουλία του δίμηνου πλέον Δημάρχου και με υπογραφές των μελών Μπερή, Τσαλιαγκό, Παπαθεοχάρη, Καπετανάκη.
Δικηγόρος υπεράσπισης των εργαζόμενων η κα Σταυρούλα Κοκλιώτη, αξιόλογη επαγγελματίας, πέτυχε την αναβολή της δίκης για τις 23 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σαλαμίνια δικηγόρος είναι δίπλα στα παιδιά και τα υπερασπίζεται (αφιλοκερδώς πολλές φορές) από την αρχή των ασφαλιστικών μέτρων.
Μια περίοδος που δεν ήταν καθόλου ομαλή για την ίδια διότι, όχι μόνο γιατί λοιδορήθηκε αλλά και κατηγορήθηκε από την απερχόμενη δημοτική αρχή.
Μάλλον η πέτρα του σκανδάλου για την «ταλαιπωρία» ήταν η άρνηση της να συμμετέχει στις εκλογές βάζοντας υποψηφιότητα στον συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου.
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή και το νομικό τμήμα της ερχόταν σε δύσκολη θέση όταν αντίκριζε στην υπεράσπιση των εργαζομένων την δικηγόρο κα Σταυρούλα Κοκλιώτη.
Η κα Κοκλιώτη έχει αναλάβει ακόμα την υπεράσπιση περίπου 80 εργαζομένων του Δήμου Σαλαμίνας για χρήματα που παρανόμως έχουν κρατηθεί από την μισθοδοσία τους. Αναμένουμε τις εξελίξεις και οι εξαντλητικές χρονοβόρες δίκες καλά κρατούν. Εμείς ευχόμαστε στα παιδιά καλή επιτυχία στην κα Κοκλιώτη καλή δύναμη και στον απερχόμενο καλό κατευόδιο.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΚΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.