Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Το Νέο προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαλαμίνας

Νέο προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαλαμίνας
      ·  Πρόεδρος κα Καπετάνιου Λεμονιά
      ·  Αντιπρόεδρος κ. Δερτούζος Μ.
·  Γραμματέας κα Πολύζου Μαρία

      ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

1. Την κα. Μπινιάρη Ειρήνη του Νικολάου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο μετ΄ αντιμισθίας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας και Πολιτισμού.

2. Τον κ. Χατζή Αντώνιο του Νικολάου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο άνευ αντιμισθίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας.

3. Τον κ. Βασιλική Περικλή του Θεοφάνη καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο άνευ αντιμισθίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Παρακολούθηση ορθής εκτελέσεως Δημοτικών έργων.

4. Τον κ. Βενετσάνο Ιωάννη του Γεωργίου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο μετ΄ αντιμισθίας συντήρηση και ευθύνη εποπτεία, έλεγχο και τον συντονισμό των συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας σε θέματα που αφορούν αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος, οδοποιία, αποχέτευση και οικοδομικές εργασίες.

5. Την κα. Γεροντιώτου – Μιχάλαρου Σταυρούλα του Σταύρου, κατά τόπον Αντιδήμαρχο για την Δημοτική Ενότητα Αμπελακίων, μετ΄ αντιμισθίας

ΕΠΙΣΗΣ: 
Στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κορρό Μιχαήλ  την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν τα Δημοτικά Κοιμητήρια.
Στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μπίλλια Γεώργιο του Παναγιώτη, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν το τμήμα αλλοδαπών του Δήμου, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων των εγγράφων, που αναφέρονται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κ.λ.π.), πολιτών ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας. 
Στον κ. Αγαπίου Νικόλαο του Ιωάννη, εντεταλμένο παρά τω Δημάρχω Δημοτικό Σύμβουλο, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων, κάθε σχετικού εγγράφου που αναφέρεται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κανονικές, αναρρωτικές, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, υπηρεσιακά σημειώματα κ.λ.π.), υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών του.
Επίσης σε περίπτωση κωλύματος της Δημάρχου, του ανατίθενται και οι ακροάσεις του κοινού. 
Στην Δημοτική Σύμβουλο κα. Μακρή - Τοπούζογλου Αναστασία του Κοσμά, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν την Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου , καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων, κάθε σχετικού εγγράφου που αναφέρεται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κ.λ.π.), πολιτών, ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες 
Στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αδαμαντίδη Βασίλειο του Δημητρίου , την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν την λειτουργία λαϊκών αγορών και υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων.
 Στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πάλλα Αλέξανδρο του Ματθαίου, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου μας, την οργάνωση και την εποπτεία των συνεργείων του
 Στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μπίλλια Γεώργιο του Παναγιώτη, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν την ύδρευση του Δήμου , την οργάνωση και την εποπτεία των συνεργείων της, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων των εγγράφων , που αναφέρονται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κ.λ.π.), πολιτών ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.

17 σχόλια:

  1. ωχ λείπει το φρέκοχαμένο αγοράκι; γιατί; αυτό ήταν το πιό πιασάρικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παρτούζοσ ο σκατούζος ο δασοφάγος επιτελούς έγινε αντιπρόεδρος. Πότε τώρα να περιμένει να πάει η Καπετάνιου για τσήσα τησ για να προεδρεύσει πέντε λεπτά .Μεγάλος καημός και αυτός.Τα χρήματα που πήρες από τα σχολεία θα τα φέρεις πίσω ρε καραγκιόζη, τι καμαρωνης σαν γύφτικο σκεπάρνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Δερτούζος τα συμφώνησε με την Νάννου και τον Κορρό μια χαρά, του δώσανε συγχωροχάρτι τον κάνανε παμψηφεί και αντιπρόεδρο δημοτικού συμβουλίου, ποιόν; Αυτόν που έγραψε στα χαμνά του το ίδιο το Δ.Σ. 3,5 χρόνια τώρα μια και δεν πέρασε ούτε ένα έργο από το Δ.Σ. δεν απολογήθηκε ΠΟΤΕ !
    Μπράβο ρε Μάνο είσαι μάγκας, σε βλέπω τελικά και αντιδήμαρχο της Νάννου την επόμενη φορά και δικαίως, σου αξίζει, τα φιλιά μου στον νονό σου τον Μιχάλη τον Κορρό που σε βάφτισε καθαρό, θα σου φέρνει και λαμπάδα κάθε Πάσχα;
    Το αλάνι απ’ το λιμάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρτουζο είσαι για μέσα πάρε ριγωτές μπιτσάμες έτσι για φον κλορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Δερτούζος τα συμφώνησε με την Νάννου και τον Κορρό μια χαρά, του δώσανε συγχωροχάρτι τον κάνανε παμψηφεί και αντιπρόεδρο δημοτικού συμβουλίου, ποιόν; Αυτόν που έγραψε στα χαμνά του το ίδιο το Δ.Σ. 3,5 χρόνια τώρα μια και δεν πέρασε ούτε ένα έργο από το Δ.Σ. δεν απολογήθηκε ΠΟΤΕ !
    Μπράβο ρε Μάνο είσαι μάγκας, σε βλέπω τελικά και αντιδήμαρχο της Νάννου την επόμενη φορά και δικαίως, σου αξίζει, τα φιλιά μου στον νονό σου τον Μιχάλη τον Κορρό που σε βάφτισε καθαρό, θα σου φέρνει και λαμπάδα κάθε Πάσχα;
    Το αλάνι απ’ το λιμάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Δερτούζος τα συμφώνησε με τον Κορρό μια χαρά, του δώσε συγχωροχάρτι. Τον ψήφισες και στο δημοτικό συμβούλιο τι συμφωνίες έκανες; μπορεί όμως να σε έπιασε κορόιδο ή μεθυσμένο και τον ψήφισες. Στρατηλάρχη μαζέψου σε παίρνουν είδηση δεν μπορεί πριν να ευαγγελιζόσουν το "καθαρά χέρια" και τώρα να είσαι με την σαβούρα που έχει ξεράσει η θάλασσα της Σαλαμίνας Δερτούζο & Φωτεινό. Θα σε πάρουν με τις πέτρες και εδώ δεν είναι στρατός είναι στρατιές. Νάννου έλεγες καθαρά χέρια βάλε τον Κορρό να τα πλύνει και να ξαναρχίσει απο την αρχή. Ποιά είναι η κοπέλα στο γραφείο του; Ας μας απαντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ.. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ..ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ?ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ???ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/9/14 16:41
    ΚΥΡΙΕ ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑ ΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ,ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ:::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.

    ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Κ.ΟΙ.ΠΟ.Π ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΟΛΑ ΤΑ Κ.Α.Π.Η ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

    ΚΑΙ
    ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ : ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/9/14 17:01
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Μάνο για άλλη μια φορά στη έκανε ο κολλητός ο τέως πλέον σε μετέτρεψε σε γλάστρα της Καπετάνιου περιορισμένης ευθύνης και εμπλοκής ενώ στην οικονομική έβαλε τον πονηρό τον κρητικό εκεί είναι η δράση στο δήμο πάλι στην απέξω σέχει και σου χρύσωσε το χάπι δεν νομίζω ότι περίμενες εμένα τον άσχετο να στο εντοπίσω νομίζω φίλε Μάνο πως πάλι θα παίξεις το ρόλο που δεν σου πρέπει για άλλη μια φορά είσαι το θύμα της πανουργίας του τέως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ώνυμος9/9/14 21:42
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για την κ. Μπινιάρη

    Κ. Αντιδήμαρχε διάβασα την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ που ανακοινώσατε και ειλικρινά λυπήθηκα και απογοητεύτηκα. Δεν μπορούσα να διαννοηθώ ότι κάνατε τετοιο ατόπημα. Μου είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσω ότι με ελαφρά την καρδία και με κίνητρο της αυτοπροβολής της εξουσίας σας ανακοινώσατε τα ονόματα μαθητών που εισήχθησαν σε ανώτατες σχολές και προέρχονται από το Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου. Είναι αδιανόητο και προσωπικά δεδομένα που και ο ποινικός κώδικας στηρίζει ο απόρρητο. Εσείς με ποιο σκεφτικό ανακοινώσατε τα ονόματα των μαθητών προβάλλοντας την αδυναμία (φτώχια) τους; Λυπάμαι, διότι αυτή η επιστολή Σας είναι ανασταλτικός παράγοντας να εγγραφεί κάποιος μαθητής και να βοηθηθεί από τις Κοινωνικές δομές του Δήμου. Το ίδιο θα γίνει και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου που ηγείστε ; Και εκεί από σας θα ανακοινωθούν ονόματα; Νομίζω ότι εκθέσατε ψυχούλες και οφείλετε να ζητήσετε να αποσυρθεί η επιστολή Σας από τις ιστοσελίδες και αν μη τι άλλο να ζητήσετε συγνώμη στις οικογένειες που νόμιζαν ότι υπάρχει το απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα.

    Με τιμή – ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;
    Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σε χαρακτηρίζει, όπως για παράδειγμα το όνομά σου, .......Μερικές φορές τα προσωπικά σου δεδομένα αφορούν ιδιαίτερα ευαίσθητα στοιχεία της ιδιωτικής σου ζωής, όπως στο θρήσκευμά σου, στις πολιτικές σου πεποιθήσεις, στην κατάσταση της υγείας σου, την οικονομική κατασταση...Ως βασικός κανόνας ισχύει ότι για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα προσωπικά σου δεδομένα για έναν συγκεκριμένο σκοπό πρέπει να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεσή σου και, σε αρκετές περιπτώσεις, τη συναίνεση των γονιών σου. Με αυτό εννοούμε ότι, αφού προηγουμένως έχεις ενημερωθεί ακριβώς για το ποιος είναι αυτός που θέλει να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σου, για ποιον λόγο θέλει να τα χρησιμοποιήσει, ποια στοιχεία σου θέλει να πάρει και με ποιους θα τα μοιραστεί, έχεις δεχθεί και έχεις πει με σαφή τρόπο ότι συμφωνείς. Έχεις το δικαίωμα να ζητάς τη διαγραφή ή τη διόρθωση των προσωπικών σου δεδομένων, όταν θεωρείς ότι η πληροφορία αυτή σε θίγει ανακοινώντας το όνομα σου στοχοποιώντας είτε τον ίδιον ή την οικογενειακή σου κατάσταση. Αυτά για να μάθεις τι εστι προσωπικά δεδομένα κ. Μπινιάρη και να ζητήσεις την κατάργηση της ανάρτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/9/14 14:39
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΑΖΩΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.
    ΕΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΣΥ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/9/14 15:01
    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ .ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΕΡΓΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ.

    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ;;;; ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕ ΤΟ Η ΔΑΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ; ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/9/14 17:27
    ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ (ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ;;ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 17ΕΩΣ 31/3/2014. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ
    ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΡΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΙΣΙΔΩΡΑ.

    ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΕΣ Κ.Λ.Π.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΔΑΤΕ ,ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.