Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ!!!


Είναι η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στην ιστορία του τόπου μας, μένει να δούμε αν “μια γυναίκα μπορεί” όπως λέει και το λαϊκό άσμα, να τα καταφέρει καλύτερα από τον προκάτοχο της μια κι έχει εκτός από την δική μας σαρωτική ψήφο και την στήριξη 4 πρώην δημάρχων που θα την συντροφεύουν στο μακρύ ταξίδι της πενταετίας που ακολουθεί.


Είναι αλήθεια πως το ταξίδι που μόλις τώρα ξεκίνησε, εκτός από μακρύ είναι και πολύ, πολύ δύσκολο κι ό δρόμος δεν είναι στολισμένος με ροδοπέταλα αλλά μ’ αγκάθια. Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει από την πρώτη κιόλας μέρα, είναι το οικονομικόμια και η κληρονομιά του απερχόμενου δημάρχου είναι βαριά. Οι αλόγιστη διαχείριση μέχρι τα χτες και η ανυπαρξία άξιου διαχειριστή των οικονομικών υποθέσεων του δήμου, μας οδήγησε στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα.


Το ευτύχημα είναι πως η σημερινή δήμαρχος αν μη τι άλλο έχει τις πανεπιστημιακές γνώσεις, αλλά και την σύνεση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα την υποδεχτούν με το καλημέρα σας.
Εμείς κα Δήμαρχε σας καλωσορίζουμε στα νέα σας καθήκοντα και πιστεύουμε πως θα κάνετε πράξη τις προεκλογικές σας εξαγγελίες κι αν μη τι άλλο θα κρατήσετε ψηλά την σημαία “καθαρά χέρια” που σας οδήγησε και στην τελική νίκη.


Θα ‘μαστε κοντά σας αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο σας, αλλά και αυστηροί κριτές, σε σας πρωτίστως αλλά και στους συνεργάτες σας γιατί πιστεύουμε πως η καλοπροαίρετη κριτική κάνει την όποια εξουσία καλύτερη.

10 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΔΟΞΑΣΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΣ ΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας ΑΝΤΡΑΣ δοξασε το φυλλο του.μια ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΩΤΡΥΝΕΤΑΙ να το δοξασει....Με μας τους ΜΕΣΑΙΟΥΣ ...τι γινεται ρε παιδια.....ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ενας ΑΝΤΡΑΣ δοξασε το φυλλο του.μια ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΩΤΡΥΝΕΤΑΙ να το δοξασει....Με μας τους ΜΕΣΑΙΟΥΣ ...τι γινεται ρε παιδια.....ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  3. ΤΙ εγενετο ΓΛΕΙΦΤΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΑΝΝΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ή ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ΚΑΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΑΥΤΟ πρέπει να το κοιτάξεις θα μείνει χουσούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ......ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικά μόνο για ευχές δεν διαβαστηκαν. όσοι είχαν εμπάθεια με κάποιον το έδειξαν με τα ανούσια σχολια. νομίζω ότι και τα αρνητικά σχόλια έχουν ποιο θετικό αποτέλεσμα. κ. Νάννου καλή αρχή αν και θα δεις το επίπεδο όλων των σχολιαστών κάνοντας μιά απλή και μόνο ανάγνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι πράγματι είναι γενικός επιστάτης ο Φωτεινός κατεβάζει τα σκουπίδια μόλις του πουν. Είναι εργατικός και πάνω απο όλα πανέξυπνος. Άξιος και δραστήριος αφού τον ζήτησαν και στο υπουργείο Αμύνης μια και μειώθηκαν οι δαπάνες από την ΤΡΟΙΚΑ για να τον χρησιμοποιήσουν σαν βλήμα μετά τις βαρυσήμαντες δηλώσεις για πράσινη ανάπτυξη και βεβαιώς πράσινα άλογα. Παρακαλείται να απομακρυνθεί απο κοντά του και ο Μέγας Στρατηγός αμέθυστος όμως για να αναλάβει τις ευθύνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η;;;;;;;;;;;;;;;ΡΩΤΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.