Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Άρχισαν τα όργανα… η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σαλαμίνας εγκαλεί τον π. Δήμαρχο κ Γιάννη Τσαβαρή, την Μαρία Φώτη και άλλους, για τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης, απιστίας, παράβασης καθήκοντος. «…ότι το συνολικό κόστος εργασιών ανερχόμενο σε 2.592,86 € βεβαιώθηκε από τον π. Δήμαρχο σε 24.065,00 €…»

2 σχόλια:

  1. Είναι μια κίνηση που δείχνει ότι η κ. Νάννου ξυπνά απο τον λήθαργο. Αλλά δυναμικά πρέπει να βάλει και στην θέση τους ΚΑΙ άλλους. Ο κ. Δερτούζος προκαλεί πολλά ερωτήματα με τις καθημερινές εμφανίσεις του στο πρώην γραφείο της Δευτεροβάθμιας. Τι έγινε προσπαθεί να αρπαχτεί απο κάπου; να καλύψει κάτι; να μάθει κάτι; να τον λυπηθούνε και να μην τον κυνηγήσουνε;Πραγματικά θα θέλαμε μια εξήγηση απο ότι μάθαμε παρέδωσε και επίσημα με την παρουσία του αφεντικού του την θέση και μετά της συζύγου του . Τώρα γιατί αυτό το γλύψιμο και η προσκόλληση είναι άξιο απορίας!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μικρέ αλλά πολύ μικρέ Γιαννάκη ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απάντήσεις και να πληρώσεις για όλα αυτά που έκανες. Θυμάσε τοσοδούλη που έσερνες στα δικαστήρια παιδιά να τους ακυρώσεις τις συμβάσεις τους για 360 Ευρώ; Θυμάσε που πρόσβελνες ανθρώπους και μείωνες αξιοπρέπειες; Θυμάσε που είχες ηγετικό ύφος και δεν έλεγες ούτε μια καλημέρα; Εσύ μπορείς να τα ξέχασες αλλά δυστυχώς όλοι εμείς τα θυμόμαστε και ήρθε το ΠΛΗΡΩΜΑ του χρόνου να το απολάυσουμε επιτέλους την αποκαθήλωσή σου. ΜΙΚΡΕ Γιαννάκη τελικά είσαι πολύ μικρότερος απο ότι φανταζόμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.