Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Έλλειψη ενημέρωσης από την νέα Δήμαρχο Σαλαμίνας


Πολύς λόγος γίνεται τελευταία στα Σαλαμινιώτικα blogs για την παντελή έλλειψη ενημέρωσης από την νέα Δήμαρχο Σαλαμίνας προς τον λαό που την ψήφισε και την έφερε στην πρώτη θέση,  την δεύτερη Κυριακή των εκλογών!
Πρωτίστως βεβαίως είναι προσωπική της ζημία το χάσιμο της επαφής με τον Λαό του νησιού, γιατί αυτή η απαξίωση από μέρους της προς τον ψηφοφόρο της Σαλαμίνας είτε την ψήφισε είτε όχι δείχνει έλλειμμα πολιτικής σκέψης. 
Κι επειδή πολύς λόγος γίνεται στα καφενεία του νησιού τελευταίως για μη ικανά στελέχη που την εκθέτουν, θα θέλαμε να πούμε με κάθε εκτίμηση, πως ποτέ δεν φταίνε ντε και καλά τα στελέχη που είναι ή δεν είναι ικανά, αλλά ο αρχηγός που τους επέλεξε κι έχει την ευθύνη ακεραία και μόνον αυτός.
Η ομάδα της πλειοψηφίας δυστυχώς από την πρώτη στιγμή έδειξε χαλαρότητα και ασχετοσύνη, σαν την «μουσική μπάντα» που ο καθένας παίζει το βιολί του αδιαφορώντας για τον μαέστρο. Έτσι το μόνο που σου προκαλεί αυτή η παραφωνία είναι συναισθήματα αγανάκτησης και μόνον.
Εδώ να τονίσουμε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, σεβόμαστε και εκτιμούμαι απολύτως την κα Δήμαρχο, είναι όντως μια πολύ καλή κυρία και η καλοσύνη της σε συνδυασμό με τον ανεκτικό χαρακτήρα της έκαναν τους δικούς της μουσικούς να παίζουν την βιόλα τους κατά πως το γουστάρει ο καθένας.
Μάλιστα κάποιοι στενοί συνεργάτες της διατείνονται πως δεν προφταίνει να κάνει και πολλά πράγματα γιατί καθημερινά της έρχονται το ένα κατασχετήριο μετά το άλλο, άσε που τρέχει από υπηρεσία σε υπηρεσία κι από υπουργείο σε υπουργείο!
Αυτό λέμε και ‘μεις δεν διαφωνήσαμε, που είναι όμως η ενημέρωση; Βγήκε να ενημερώσει τον κόσμο; Έκανε π.χ. μια συνέντευξη τύπου να δεχτεί ερωτήσεις και να πάρουμε τις δέουσες απαντήσεις; Να ενημερώσει τον κόσμο για το τι παρέλαβε έστω και ενδεικτικά; ΟΧΙ!!!
Έρχονται μόνο αποσπασματικά «ειδήσεις» από τον κάθε πικραμένο εκλεγμένο ή μη, μέσω προσωπικών τους σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, γιατί πίστεψαν οι αφελείς πως τους παρακολουθεί όλο το νησί που κρέμεται απ’ τα χείλι τους!!
Το βέβαιο είναι πως αν συνεχίσει έτσι, το μόνο που θα κάνει 5 χρόνια, να στρώνει το χαλί για τον επόμενο δήμαρχο και μη μου πει κανείς πως νωρίς είναι, γιατί θα του πω πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και οι συγκρίσεις είναι μοιραίες.

4 σχόλια:

  1. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ; ή ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ; ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για όλους το λέει εχει μαζευτεί όλοι η λέρα εκει μεσα και αυτοί είναι που ψιφισαν τσαμπαρή δες τηνστεφανία στο αμαξοστασιο και την βούλα του αγαπιου που ηταν στον μπερη ή την τανή που ηταν του σπηλιοπολο... και η λιστα ειναι μεγαλη. αυτους δεν θα τους διωξετε αφου δεν εχουν συμβασεις. αχ ρουλα σε δουλευουν για να μην χασουν το βολεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.