Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852 / 10, να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, ΤΗΝ 26η          ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, επί της Λεωφ. Φανερωμένης 33, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:

1         1)  Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) του κ. ΑΛΑΥΡΟΜΑΓΕΙΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, επί της Λ. Σαλαμίνας αρ.1, Παλούκια Σαλαμίνας.

2)  Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) της κας ΣΙΣΚΑΜΑΝΗ ΗΛΙΑΝΑΣ, επί της Λ. Αιαντείου αρ.162, Σαλαμίνα.

3)   Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) του κ. ΒΙΛΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, επί της Ακτής Καραϊσκάκη αρ.24, Σαλαμίνα.

4) Ανανέωση άδειας μουσικής καταστήματος «ΜΠΑΡ» του κ. ΜΠΕΓΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, επί της οδού Ακτή Καραμανλή αρ.4, Σαλαμίνα.

5) Επανεξέταση θέματος περί άδειας χρήσης μουσικών οργάνων καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», της κας ΣΑΧΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, επί της οδού Σόλωνος και Πέτρου Φουρίκη αρ, 17, Σαλαμίνα.

6) Διεύρυνση και διαμόρφωση του ανατολικού πεζοδρομίου της οδού Γ. Λουκά (παλαιά Σόλωνος), από το ύψος της οδού Άγγελου Σικελιανού μέχρι την οδό Πέτρου Φουρίκη.

7) Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έτους 2014, Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας.

8)  Επαφές με συλλόγους και τοπικούς φορείς για ενημέρωση, καταγραφή και επίλυση προβλημάτων.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ 


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/11/14 13:56
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΝΙΚΗ (ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΙΚΑΙΑ)

    ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΩΤΗ Επιβαλλονται μετρα............Μνημονιου για να μην παραδοθει στο παρατηρητηριο ο Δημος αναφερει η κυρια Ναννου. για να δικαιολογησει τα αδικαιολογιτα.,που μας εβαλε τα χαρατσια. Δεν τα γνωριζε αυτα απο πριν οτι ηταν δυσκολα τα πραγματα;;;;;;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ;;;;;;;;;;;

    Τσαβαρης σελιδα 3 αναφερει;
    Πριν ενα χρονο ακριβως,στα πλαισια της ψηφισης του προυπολογισμου,οικονομικου ετους 2014 και ενω φυσικα διεκδικουσε τον Δημαρχιακο Θωκο ( η κα Ναννου),οταν εμεις,ως Δημοτικη αρχη προτειναμε και ψηφισαμε μηδενικη αυξηση στα Δημοτικα Τελη,αντιπροτεινε την ΜΕΙΩΣΗ αυτων(!!!) κατηγορωντας μας τοτε για αναγλησια απεναντι στην φτωχοποιημενη κοινωνια.
    Με αυτο και μονο το γεγονος ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ,αφου μεσα σε 365 ημερες" η μειωση των Δημοτικων Τελων"μετατραπηκε στην μεγαλυτερη αύξηση( κατα 50%και πανω στα Δημοτικα Τελη ,δημοτικο τιμολογιο υδρευσης στην κλιμακα απο 36 κυβ.εως 60 κυβ,κοινοχρηστουςχωρους και λοιπα) << ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.>>

    ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα το πρωϊ στη λαϊκή του Μουλκίου, τα υποζύγια του τσάβες Δερτούζος και Μπάμπης Γαβριήλ μοίραζαν χαρτιά στο κόσμο προτάσοντας τη λέξη ΑΙΣΧΟΣ.
    Ακούστε λαμόγια και πάρτε το χαμπάρι. Ο λαός σας έβαλε στην μπάντα και εκεί θα μείνετε για πάντα.
    Η Σαλαμίνα σας έχει σιχαθεί. Φάγατε όλα τα λεφτά του Δήμου ξεφτιλησμένοι κι ερχόσαστε τώρα να γίνετε και προστάτες αυτών που τους ληστέψατε;
    Στις δημοκρατίες κυβερνά η πλειοψηφία. Τα τέλη και ο προϋπολογισμός ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία και είτε το θέλετε είτε όχι αυτή είναι η απόφαση και δεν αλλάζει, τον κώλο να χτυπάτε κάτω.
    Κι ο άλλος ο ζίκος, έκανε προσφυγή λέει για να ακυρώσει τα τέλη. Τι να ξέρεις εσύ αγοράκι μου από προσφυγές;
    Τι νομίζεις ότι είναι ...μίζα;
    Ο κόσμος γνωρίζει ότι τα ξαφρίσατε όλα μέχρι τελευταίου ευρώ κι αν δεν γίνει αύξηση η Σαλαμίνα θα λουστεί στο σκοτάδι και θα πεθάνουμε από τη βρώμα των σκουπιδιών.
    Εσάς βέβαια κε Δερτούζο δεν σας ενδιαφέρουν αυτά. Εσείς δεν δίνετε δεκάρα για τους συμπολίτες μας, σκασίλα σας αν πληρώσουνε ή δεν πληρώσουνε. Εσας το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μην εισπράξει ο Δήμος δεκάρα, να παραμείνει ελλειμματικό το ισοζύγιο της καθαριότητας, να κυρήξει πτώχευση ο Δήμος και να απελπιστεί η καινούργια Δήμαρχος για να παραιτηθεί. Αυτό θέλετε αλλά δεν είσαστε άντρες να το πείτε καθαρά. Είσαστε τσουτσέκια τελευταίας φουρνιάς.
    Το μίσος που έχει φωλιάσει μέσα σας για την αναπάντεχη για σας, αλλά αναμενόμενη από τον κόσμο, βαριά εκλογική σας ήττα, σας έχει τυφλώσει και δεν δίνετε δεκάρα για το καλό της Σαλαμίνας.
    Το μόνο που θέλετε είναι να τιμωρήσετε το λαό της Σαλαμίνας, και για να πετύχετε αυτό, ο μόνος τρόπος είναι να δημιουργήσετε εμπόδια ώστε να αποτύχει η σημερινή δημοτική Αρχή, για να ΄χετε να λέτε, Ωρίστε τι ψηφίσατε !!
    Ε, και αυτό που στοχεύετε δεν πρόκειτα να γίνει, και οι Οικονομικοί Επιθεωρητές θα έλθουν για να σας τινάξουν και να βρούν πού πήγαν τα 7 εκατομμύρια ευρώ ζεστό χρήμα που εισπράξατε από τον κόσμο και τα φάγατε, και η Δήμαρχος θα σας στείλει έναν έναν σας εκεί που πρέπει να σας στείλει.
    Κε Δερτούζο ο Κορυδαλλός έχει πολλά κελιά, διαλέξτε από τώρα αν θέλετε μονό ή ζυγό αριθμό για τις επισκέψεις.
    Και μη νομίζεις ότι δεν ξέρουμε τι κομπίνες έχεις κάνει κι εσύ προσωπικά όσο ήσουνα στα πράγματα.
    Σε λίγο που θα βγουν στη φόρα, θα φρίξει ο κόσμος, ψεύτη και παλιολαμόγιο του κερατά που παριστάνεις την αθώα περιστερά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ Η ΣΤΟΙΧΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ!!!!!!!!

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ.;;;;;;;;;;;;;;

    ΕΣΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ,ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ FACE BOOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.