Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Καταδικάζουμε τις επιχειρούμενες απολύσεις των συναδέλφων μας, εργαζομένων στην καθαριότητα

               ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες.
Καταδικάζουμε τις επιχειρούμενες απολύσεις των συναδέλφων μας, εργαζομένων στην καθαριότητα που εργάζονται πολλά χρόνια με τις λεγόμενες προσωρινές διαταγές.
Κυβέρνηση και Ε.Ε. προχωρούν τα αντεργατικά μέτρα, απολύσεις, επέκταση ελαστικών μορφών εργασίας, κλείσιμο κοινωνικών υπηρεσιών και Δημοτικών Επιχειρήσεων, ιδιωτικοποιήσεις φορέων και αρμοδιοτήτων, επιτάχυνση της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών ύδρευσης – αποχέτευσης κ.λπ...
Με εργαλεία την “επιτάχυνση” έκδοσης των δικαστικών αποφάσεων των συμβασιούχων, την απογραφή όλων των εργαζομένων των ΝΠΙΔ, την διαγραφή όσων θέλουν να απολύσουν, την ένταξή τους στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, την αξιολόγηση των δομών,την υποχρηματοδότηση των ΟΤΑ, το κλείσιμο των “ζημιογόνων”, όπως λένε επιχειρήσεων κ.α. χτυπάνε το δικαίωμά μας στη σταθερή δουλειά, χτυπάνε εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά τησ καθαριότητας που κάνουν κίνησής ενημέρωσης για να ξυπνάμε μερικοί μερικοί επαναπρόσληψη τώρα και νέες θέσεις εργασίας στον δήμο ειμαι άνεργος 3 χρόνια μια σύμβαση 5 η 8 μηνών δεν θα μου λύση το πρόβλημα αλλα θα προσφέρω μια αξιοπρεπή διαβίωση για τα 3 ανήλικα παιδιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. δημαρχε καντε κατι εχουν οικογενεια αυτα τα παιδια και θα πεινασουν καντε κατι σασ παρακαλουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/14 23:45
    ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΗΡΘΑ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ,ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ .ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ .ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;; ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ;;;;;;;;;;;;;; ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ .ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;;;;;;;;;;
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.