Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Γιάννης Τσαβαρής, “ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ…”

Δυστυχώς, η σημερινή Δημοτική Αρχή μας εκπλήσσει καθημερινά όλο και προς το χειρότερο…
Μας έμελλε να δούμε μέσα στους τρεις πρώτους μήνες της διοίκησης τους και για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου, την παρουσία αστυνομικών οργάνων, τα οποία κλήθηκαν (και καμία ευθύνη δεν φέρουν) από τη σημερινή Δήμαρχο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη!!!... Να επιβάλλουν την τάξη σε ποιους;;; και γιατί;;;
Στους πολίτες και δημότες της Σαλαμίνας!!! Σε αυτούς που βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους την οικονομική κρίση και την φτωχοποίηση της κοινωνίας.
Σε αυτούς που διαμαρτύρονται για την κοινωνικά άδικη και ανάλγητη επιβολή χαρατσιού στα Δημοτικά Τέλη (+50%) και στο Δημοτικό  Τιμολόγιο Ύδρευσης (+57% στην σημαντικότερη κατηγορία από άποψη κατανάλωσης) από την κυρία Δήμαρχο, αδιακρίτως και χωρίς ίχνος ευαισθησίας.
Ο λόγος ήταν, επειδή τόσο η ίδια όσο και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την εξέλιξη της συζήτησης ενός κοινωνικού  θέματος.
Δεν μας εκπλήσσει βέβαια το γεγονός ότι το Προεδρείο «ομού μετά της Δημάρχου» δεν έχουν την πολιτική οντότητα, εμπειρία και οξυδέρκεια να εκτονώνουν τέτοια ζητήματα που παρουσιάζονται και θα παρουσιάζονται  εντονότερα στο μέλλον.
Τι μπορεί λοιπόν να σημαίνει για το μέλλον η τελευταία αψυχολόγητη (ο πλέον επιεικής χαρακτηρισμός) και ασφαλώς  υποκρύπτουσα βία πράξη  τους;
Κάθε φορά που η Δήμαρχος θα διαισθάνεται ότι η Πρόεδρος δεν μπορεί να την προφυλάξει πολιτικά, θα προσφεύγει στα όργανα προκειμένου να επιβάλλουν την έννομη τάξη;
Επειδή το πρωτόγνωρο φαινόμενο της παρουσίας  των αστυνομικών οργάνων στην αίθουσα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (στον ναό της Δημοκρατίας σε επίπεδο νησιού) προξένησε αλγεινή εντύπωση σε όλους μας και μας θύμισε άλλες εποχές, που ενδεχομένως κάποιοι να τις νοσταλγούν ακόμη, αφού πιθανόν ήταν και παραμένουν φανατικοί θιασώτες τους, αποφασίσαμε ως δημοτική παράταξη να καταγγείλουμε με την αποχώρησή μας το γεγονός αυτό.
Ένα γεγονός που από μόνο του καταγράφηκε στην πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας.
Ζητούμε άμεσα από την  κυρία Δήμαρχο να ζητήσει δημόσια συγνώμη από το λαό της Σαλαμίνας γι αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά της και φυσικά να δεσμευτεί ότι στο μέλλον δεν θα το επαναλάβει.
Την κυρία Πρόεδρο την καλούμε για άλλη μια φορά να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και να αντιληφθεί το γρηγορότερο( όσο είναι ακόμη καιρός)ότι προεδρεύει των συζητήσεων των θεμάτων και οφείλει να είναι αμερόληπτη, αντικειμενική και κυρίως να εφαρμόζει προς κάθε κατεύθυνση τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Δημοτικού Κώδικα.
Διότι σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν τόσο η Δήμαρχος όσο και η Πρόεδρος να καταστούν οι «νεκροθάφτες» των δημοκρατικών διαδικασιών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Σαλαμίνα 30-11-2014
Γιάννης Τσαβαρής
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

9 σχόλια:

  1. 1. Προφανώς ζεις στην Νίκαια κι όχι στη Σαλαμίνα, οπότε είσαι μακρυά για να δεις την αγάπη που τρέφει ο κόσμος στην λαοπρόβλητη Δήμαρχό του.
    Μία εικόνα της αγάπης προς το πρόσωπό της κας Νάννου πήρες με τα ίδια σου τα μάτια σήμερα στον Άγιο Ανδρέα.
    Οι εκλογές είναι νωπές κι αν έπαθες τη νίλα της ζωής σου είναι γιατί ο κόσμος ήθελε να απαλλαγεί μια για πάντα από την ...μπότα σου.
    Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Και οι Κουλουριώτες είναι σοφοί.
    Τους Δημάρχους τους κρίνει στο τέλος της θητείας τους και ή τους επιβραβεύει ξαναψηφίζοντάς τους ή τους απορρίπτει και τους στέλνει σπίτι τους για πάντα.
    Και Δήμαρχος που απορρίπτεται, δεν ξαναεκλέγεται ποτέ στη Σαλαμίνα όσες φορές και να ξαναβάλει ως υποψήφιος (βλέπε Μακρή, Αγαπίου, Σοφρά).
    Την ίδια τύχη θα έχεις κι εσύ όσες φορές κι αν ξαναβάλεις.
    2.Το ότι «δεν φεύγει ένα ευρώ από το Δήμο χωρίς να περάσει από την επίτροπο» να τα πεις στους άσχετους, όχι σε μας. Η επίτροπος κοιτάει απλά αν η διαδικασία είναι σύννομη, δεν ξέρει όμως ότι το περιεχόμενο είναι μαϊμού.
    Δεν μου λες, πόσα εκατομμύρια έχεις πληρώσει σε διαταγές πληρωμής που εκδόθηκαν με ψεύτικες βεβαιώσεις δικές σου; Πήγανε ποτέ αυτές στην επίτροπο;
    Αρα, ποιόν κοροϊδεύεις;
    3.Λες ψέματα ότι ψήφισες μετά χαράς τον οικονομικό έλεγχο. Εσύ ψήφισες ο έλεγχος να συμπεριλάβει και τις προηγούμενες από σένα δημοτικές αρχές δηλ. του Σοφρά και του Τραυλού. Αν ήσουνα καθαρός θα έλεγες ναι ψάξτε με και δεν θα μηχανευόσουνα τρόπους για να μην γίνει ποτέ.
    4.Τον κόσμο δεν τον ξεσηκώνει η Νάννου, τον ξεσηκώνει η γκαβογιαννάκη και εσύ που είσαι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την κατάντια του Δήμου και την αύξηση που αναγκάζεται να κάνει η Δήμαρχος.
    5.Εσύ δεν έκανες αύξηση γιατί φοβόσουνα το πολιτικό κόστος ενόψη εκλογών.
    Λες ψέματα ότι η Νάννου έλεγε για μείωση 20% . Απόδειξέ το αν μπορείς.
    6.Για το μπάχαλο στο δημ συμβούλιο υπαίτιοι είναι οι τραμπούκοι της συμμορίας τσαβαρο-γκαβο-γιαννάκη. Δεν είχε κανένα λόγο ούτε η Δήμαρχος ούτε η Πρόεδρος να το κάνει μπάχαλο.
    7.Εχει δικαίωμα να μιλάει η γκαβογιάννη και δεν έχει δικαίωμα ο Νάννος; Τι φασισμός είναι αυτός; Και καλά είπε να σου κόψουν το μικρόφωνο γιατί μας έχεις σπάσει τα …..τύμπανα. Ακόμη και η Μπινιάρη δεν σε άντεξε και την άλλη φορά φώναξε σταματήστε αυτόν τον τρελλό.
    8. Στον Αγ.Ανδρέα δεν σε ζύγωσε κανείς, σε φτύνανε όλοι.
    9. Όχι θα σε αφήσει ο Λένης να το κάνεις μπάχαλο κάθε φορά το δημ συμβούλιο.
    Οι τραμπούκοι χρειάζονται κάτι Λένηδες για να ….στανιάρουν.
    10. Και τώρα πες μας τι τα ΄κανες τα 6 εκατομμύρια ευρώ που πήρες από τον κόσμο, πού τα φαγες; Γιατί άφησες το ταμειο άδειο, δεν το ΄παιρνες κι αυτό για να γλύτωνε και ο Δήμος μία υπάλληλο; Θα σε φτιάξουν όμως οι οικονομικοί επιθεωρητές, μη σκας, θα έλθει η ώρα σου, η μέγγενη σφίγγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣΕ 2.000.000€ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
    ΜΕ 2.000.000€ ΑΓΟΡΑΖΕ ΕΙΚΟΣΙΤΡΙΑ 23 ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (MERCEDES)
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ 2.000.000€
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛH
    ΕΣΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
    ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ.

    ΑΞΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ" ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ Ι Δ Ι Ο Σ Χ Ο Λ Ι Ο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΟΥΤΗ!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣΤΥΧΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ... ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕΣ; ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΜΠΥΧΤΙΚΗ ΣΟΥ; ΕΛΑ, ΠΕΣ... ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΣΕ ΘΕΛΩ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ, ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΑΔΕΛΦΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ", "ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΩΜΕΝΟΥ", ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" (ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΟΥΤΗ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ), ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ...
    ΑΛΛΙΩΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...
    γκεγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κ. ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ;; 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΗΜΑΖΕΙ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΠΡΟΝΟΙΑ" ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ;; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ;; ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑ. Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΛΙΓΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΒΑΛΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κυρία Δήμαρχος απουσιάζει... Αφήστε της μήνυμα και μόλις επιστρέψει, θα σας ...συνδέσει και πάλι ...κανονικά...

      Διαγραφή
  5. Η κυρία Δήμαρχος απουσιάζει... Αφήστε της μήνυμα και μόλις επιστρέψει, θα σας ...συνδέσει και πάλι ...κανονικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τσαβαρής χτύπησε με ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΡΑΣΗ τη Νάννου και ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ που αναφέρει πως το ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ, "αν και δεν είναι στις προθέσεις της"... Γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗ) ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ... Γράφει ο άνθρωπος που τον έχετε ξεσκίσει όλοι οι Νανόσκυλοι, χωρίς να έχετε μπει στον κόπο να ενημερωθείτε ΣΩΣΤΑ και μετά να κρίνετε: "39.220 κάτοικοι, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011, καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να ...εξοφλήσουν τα σπασμένα προηγούμενων χρόνων που το χρήμα "έρεε άφθονο, χωρίς να σκεφτούν πως δεν έπρεπε να "τρώνε" από τα έτοιμα. Σπαταλούσαν τόσα χρήματα για να διοργανώσουν τη γιορτή του κρασιού, τη γιορτή του ψαρά και τόσες άλλες εκδηλώσεις, στερεύοντας -στην κυριολεξία- το Ταμείο του Δήμου μας"...
    Γράφει ακόμα ο Κ. Βλουτής:Την ρωτώ αν οι ψηφοφόροι της περίμεναν, μετεκλογικά, να δουν τη Δήμαρχό τους να "ενστερνίζεται" την πολιτική του Μνημονίου ή κάτι άλλο από εκείνη και η απάντησή της έχει τον ίδιο σκληρό τόνο στη φωνή: "Ποτέ, στον προεκλογικό μου αγώνα, δεν έκανα παροχολογία, όπως έκαναν άλλοι, τάζοντας στον κόσμο, μόνο και μόνο για να ξαναβγούν... Ποτέ δε υποσχέθηκα στους ψηφοφόρους μου κάτι που να μην μπορώ να το πράξω μετά... Και επειδή καταλαβαίνω που το πάτε θέλω να μεταφέρεται στους αναγνώστες της εφημερίδας: Υπόσχομαι, ως Δήμαρχος όλων των Σαλαμινιωτών πως σε δύο, το πολύ, χρόνια, θα έχω βρει άλλους τρόπους να μαζέψω πόρους, έτσι ώστε να τους ελαφρύνω από τα "χαράτσια. Κι αυτό που σας λέω είναι δέσμευση"!...
    Στη 2σέλιδη συνέντευξή της, που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τη βρήκα, αναφέρει: Η Δήμαρχος "καλεί όλους τους Σαλαμινιώτες να βάλουν "πλάτη" έτσι ώστε, με το νοικοκύρεμα του Δήμου, να εξοικονομηθούν επαρκείς πόροι τόσοι που "του χρόνου να μπορέσουμε με χαρά να μειώσουμε την επιβάρυνση. Όλοι ζούμε την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας και καταλαβαίνω ότι και το 1 ευρώ είναι δυσεύρετο, αλλά μπροστά στις εκατοντάδες και τις χιλιάδες ευρώ του ΕΝΦΙΑ που μας χαρατσώνουν χωρίς ανταπόδοση, τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση θα πιάσουν τόπο, θα προστατέψουμε την υγεία μας και ίσως έτσι αποφευχθεί και η ένταξη στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης το οποίο θα είναι πολύ πιο δαπανηρό κι επώδυνο για όλους μας"."...
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ, ρε, ο άνθρωπος; ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τους και δεν βλέπουμε το χάλι μας, που εμείς φταίμε, για όσα έφαγαν και θα φάνε ακόμα... Γιατί είμαστε ΠΡΩΤΟΙ να τσακωνόμαστε ΜΕΤΑΞΥ μας και όλοι αυτοί "να πίνουν στην υγειά του κορόιδου" του Σαλαμινιώτη! Που έπρεπε ΟΛΟΥΣ να τους διώξουμε απ΄το νησί που το ξέσκισαν τόσα χρόνια. ΑΛΛΟΙ μπορεί να έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια της, αλλά ΕΓΩ και μαζί μου κι άλλοι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί λες ρε φίλε. Αλήθεια; Αν ήμουν εγώ θα τους είχα @@μ@@ει... Πω ρε τον ανθρωπο τι του έκαναν, με τις μ@λ@κ@ες τους. Αχρηστοι μας κυβερνάνε... Τι έχουμε να πάθουμε ακόμα...

      Διαγραφή
  7. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣΕ 2.000.000€ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
    ΜΕ 2.000.000€ ΑΓΟΡΑΖΕ ΕΙΚΟΣΙΤΡΙΑ 23 ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (MERCEDES)
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ 2.000.000€
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛH
    ΕΣΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
    ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.