Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Θέλω να φωνάξω, να ουρλιάξω, να γίνω η φωνή όλων αυτών των ανθρώπων και να απαιτήσω πράγματα αυτονόητα, και πάνω απ όλα ανθρώπινα, για όλους αυτούς που ψάχνουν το δίκιο τους αλλά πού να το βρουν.
Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα και που γεννήθηκα σε μια χώρα όπου ζουν μόνο καλοκουρδισμένα ρομποτάκια και ατσαλάκωτοι στους θρόνους της εξουσίας με τα μεταξωτά κουστούμια.
Είμαστε όλοι αυτοί που θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, ανθρώπινες συνθήκες και δικαιώματα. Αυτό το δικαίωμα το έχετε μόνο εσείς όμως, η εξουσία, που πέρα απ την ζωή σας δεν σας νοιάζει τίποτα άλλο. Ζείτε και αναπνέετε μόνο εσείς.

Είστε ένοχοι, λοιπόν, γιατί μας τα πήρατε όλα, αξιοπρέπεια, χαμόγελο, ζωή, ανάσα. Ναι, είστε ένοχοι που μας αναγκάσατε να αναπνεύσουμε "βρώμα και δυσωδία", αντί "καθαρό αέρα". Ναι, είστε ένοχοι γιατί μας στερήσατε την έννοια να νιώθουμε άνθρωποι, μας αρπάξατε τις αξίες, τα όνειρα και τα ιδανικά μας. Ναι, είστε ένοχοι γιατί μας ληστέψατε την ελευθερία μας και, το σημαντικότερο, την ίδια την ζωή. Ναι, είστε ένοχοι γιατί μας απαγορέψατε να ελπίζουμε, να χαιρόμαστε, να γελάμε.

ΝΑΙ, ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ για τις χιλιάδες ψυχές που φεύγουν ή έφυγαν μέσα στην απελπισία, την απόγνωση, τον διασυρμό και δεν ανοίξατε τ' αυτιά σας να ακούσετε την κραυγή απόγνωσης αυτών των ανθρώπων!

Τη φωνή μου δεν θα μπορέσετε να μου τη στερήσετε γιατί είναι η φωνή χιλιάδων ανθρώπων που δεν θα υποκύψουμε στα δικά σας θέλω και πρέπει, εσείς όλοι είστε άδεια τσουβάλια με περίσσια υποκρισία, αλαζονεία, ψέμα και μεγάλες τσέπες. Θέλετε υποταγή και καταστολή. Όχι, χίλιες φορές όχι, ούτε να επιλέγετε να ζήσουμε μια ζωή που διαλέγετε εσείς για μας, χωρίς εμάς. Γιατί, να είστε σίγουροι ότι εμείς, τα ανθρωπάκια, θα έρθει μια ώρα που θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει. Αυτοί που σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες!

7 σχόλια:

  1. Αλήθεια, πόσο θα 'θελα να μ' αξιώσει να το ζήσω αυτό!!!!
    Πόσο θα 'θελα να τους έβλεπα να πληρώνουν όλοι αυτοί οι εθνοκάπηλοι πατριδοανώμαλοι
    Σε κάθε περίπτωση χρόνια μας πολλά!
    Και μην ξεχνάτε, ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται
    Όποιος από σας πίστεψε πως θα 'χουμε μια καλύτερη χρονιά επλανήθει πλάνην οικτράν
    Αγώνας ΤΩΡΑ συστράτευση κάθε ηλικίας για τα δύσκολα που ρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο γουδι θα δοθεί το τέλος τους. εμείς το τέλος μας το δώσαμε απο τον 3ο -4ο,5ο όροφο των κατοικιών μας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους πολίτες και ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/12/14 14:05
    Ανώνυμος24/12/14 10:38
    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ Ι/3 ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2/3 ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΩΛΗΣΕΙ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!! ΑΡΑΞΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 1/3 ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!!

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ?????? ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ????

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ, ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ??????

    ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/25/2014 10:03 π.μ.
    ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΕΝ ΖΩΗ. ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΟΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΟΔΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΝΗΣΙΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ,ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΟΥ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ Ε Σ Υ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Σαλαμις Τουντέι που δεν έχεις βάλει τα χρονια πολλά κανενός πολιτικού τοπικού ή μη τα χρόνια πολλά τα ψευτικά τους να τα πουν στον καθρέπτη τους, οι φαγωμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kane empargko mhn ta bazeis tipota diko tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ
    Αμέσως μετά τη δημοσίευση του ντοκουμέντου της ντροπής με την εντολή Σαμαρά στον «Παναθηναϊκάκια», οι Ευρωβουλευτές μας έθεσαν το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποβάλλοντας σχετική επίκαιρη ερώτηση.
    Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στα πρακτικά της ελληνικής Βουλής, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ηχητικό απόσπασμα στο οποίο εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Κυβερνήσεως να συνομιλεί με ανώτατο δικαστικό και να του αναφέρει τα εξής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει". Σύμφωνα με όσα ελέχθησαν στη Βουλή, "Παναθηναϊκάκιας" είναι ο εισαγγελέας Ντογιάκος, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος σε συνέντευξη του, ενώ ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στην απολογία των τριών Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γερμενή, Ηλιόπουλο και Μπούκουρα (τότε) οι οποίοι και προφυλακίστηκαν. Εάν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω ισχυρισμοί, η παρέμβαση του Πρωθυπουργού στην Ελληνική Δικαιοσύνη συνιστά κατάφωρη παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών.
    Ερωτάται λοιπόν η Επιτροπή:
    1) Είναι ενήμερη για αυτές τις εξελίξεις στην Ελλάδα;
    2) Παρατηρεί την αποτελεσματική εφαρμογή των οδηγιών της Ε.Ε. σχετικά με την διάκριση των εξουσιών και την εξασφάλιση κράτους Δικαίου;
    3) Πώς προτίθεται να αντιδράσει αν επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί;
    Παράλληλα το επίμαχο ηχητικό υλικό εστάλη σε πιστοποιημένο εργαστήριο του Βελγίου (Recording, Mixing, Mastering Studio - Audio Engineering) και ζητήθηκε από ειδικό πραγματογνώμονα – μηχανικό ήχου (Audio Engineering Diploma, S.A.E. - No 14537) να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:
    Αν είναι μονταρισμένο το αρχείο (με απλά λόγια αν έχει υποστεί «κοπτοραπτική») και
    Αν η φωνή που ακούγεται ανήκει στον Σαμαρά ή αν πρόκειται για μίμο (για την ακρίβεια εστάλησαν αρχεία ήχου από ομιλίες και συνεντεύξεις του Σαμαρά και ζητήσαμε να μάθουμε αν η φωνή που ακούγεται σε αυτά ταυτίζεται με τη φωνή που δίνει την εντολή στον «Παναθηναϊκάκια».)
    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ:
    1) ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ Ή ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
    2) Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
    Η ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ.
    Δημοσιεύουμε τα κυριότερα σημεία, καθώς και τα συμπεράσματα της πολυσέλιδης έκθεσης πραγματογνωμοσύνης που έχει συνταχθεί στην Αγγλική γλώσσα και μεταφράστηκε στα Ελληνικά από το τμήμα επιστημονικών συνεργατών του Λαϊκού Συνδέσμου.
    YΓ: Τη γνησιότητα του ντοκουμέντου είχαν αποδεχθεί και οι πιο φανατικοί εχθροί της Χρυσής Αυγής μετά την ένοχη σιωπή του τρομοκρατημένου Σαμαρά και κυρίως μετά την εκβιαστική εντολή προς όλα τα ΜΜΕ να θάψουν αυτό το μέγιστο ζήτημα. Τώρα ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση, που μας δίνει δικαίωμα νομικής χρήσης του συγκλονιστικού υλικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.