Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 32η ΕΚΤΑΚΤΗ (Ειδικής Συνεδρίασης)

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 και 163  παρ. 5 του Ν. 3463/2006, να σας καλέσω σε Ειδική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 19η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ημέρα  Παρασκευή       και ώρα  15.00  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ,  για  συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω θέμα:
 
1.-Έγκριση Απολογισμού Δήμου Σαλαμίνας, οικ. έτους 2013.
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Τα παραμύθια τέλειωσαν, οι πομφόλυγες της προεκλογικής περιόδου σκάσανε αθόρυβα κι ήλθε η ώρα της αλήθειας, της σκληρής καθημερινότητας όπου με πόνο ψυχής η πλειοψηφία καλείται να δώσει λύσεις εδώ και τώρα μέσα σε παλινωδίες λάθη και πειραματισμούς!
    Αλήθεια υπάρχει λύση; Το βέβαιο είναι πως κανείς μας δεν γεννήθηκε σοφός, το θέμα είναι κατά πόσο θέλει κάποιος να μάθει;
    Γι' αυτό τον λόγο ο νομοθέτης έρχεται να δώσει λύσεις στην εκάστοτε δημοτική αρχή και της επιτρέπει να προσλάβει «ειδικούς συμβούλους» γνωρίζοντας πως ο κάθε αιρετός δεν είναι παντογνώστης.
    Το επικίνδυνο όμως είναι, όταν ο κάθε αιρετός, θέλει να δώσει λύσεις μόνος του, πειραματιζόμενος στου «Κασίδη» το κεφάλι.
    Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθεί η σημερινή μας δήμαρχος και το εφαρμόσει τόσο καλύτερα για το νησί μας. Το να αποτύχει ως δήμαρχος θα ‘ταν κρίμα για την ίδια αλλά και για το νησί γιατί μια πενταετία χαμένη θα ‘ταν ολέθρια για το μέλλον του νησιού μας.
    Επιτέλους, ας την αφήσουν ελεύθερη να διοικήσει.

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.