Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Πρόσκληση στην κοπή πίτας “ΕΣ.Σ.Α.Κ.” Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι στην Δημ. Κοιν. Σεληνίων αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη”


7 σχόλια:

  1. Φίλε μου, οικογένειες δεν θιχτήκανε παρά μόνο πρόσωπα. Ο κυρ Μάνος είναι πολιτικό πρόσωπο και οι πράξεις του κρίνονται. Έκανε όμως το μοιραίο λάθος. Παρασύρθηκε από τα ανώνυμα σχόλια και έβγαλε την ανακοίνωση νομίζοντας ότι έτσι θα λήξει το θέμα. Ομολόγησε την ύπαρξη των 50 κινητών και προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες στην εταιρία και η εταιρία με τη σειρά της στον υπάλληλο. Μπορεί να έσβησε από το έγγραφο που ανάρτησε το όνομα του υπαλλήλου αλλά κλειστή κοινωνία είμαστε, από στόμα σε στόμα, όλα μαθαίνονται. Έτσι έγινε γνωστό και το όνομα του υπαλλήλου της εταιρίας που υποτίθεται ότι πλαστογράφησε τις συμβάσεις. Με λίγα λόγια ενοχοποίησε εταιρία και υπάλληλο. Φυσικό ήταν να αντιδράσουν.
    Η δημοσιοποίηση του θέματος από τον ίδιο, έφερε τον κυρ Κορρό σε δύσκολη θέση.
    Δεν ξέρω ο κυρ Κορρός τι είχε σκοπό να κάνει με το θέμα αυτό αφού ήταν γνώστης, αλλά μετά από την ανακοίνωση δύο πράγματα μπορούσε μόνο να κάνει ή να συγκαλύψει την υπόθεση οπότε θα δεχότανε τα πυρά όλου του κόσμου ή να τα έβγαζε όλα στον αέρα. Προτίμησε το δεύτερο και πολύ σωστά έκανε.
    Τώρα ο κυρ Μάνος θα πρέπει να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα του Εισαγγελέα και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσει, οπότε ο πέλεκυς θα είναι βαρύς.
    Κυρ Μάνο μου όλα εδώ πληρώνονται και γιθα σένα και για το αφεντικό σου που την έκανε ¨λούης¨ όταν τον ρώτησε η Δήμαρχος ποιοί είχαν και τα άλλα 24 κινητά που είχε πάρει ο Τσαβαρής ως Δήμος.
    Έχω διαβάσει ότι και το τέλος του AL CAPONE από μια τροχαία κλήση προήλθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κοινό έχουν οι

    Μάνος ο ''Κινητοφάγος'' ή ''Δεντροφάγος'' ή ''Οικοπεδοφάγος'' ή κοινώς ''Κάμπιας''
    Γιώργος ο ''ΚουτσιΚοπρο λέρας'' ή ΄΄Κλασομπανιέρας''
    Γιώργος ο ''Αινστάιν'' ή ''Γιάτσης'' ή ''Ραταπλάν'' ή ''Ούζος''
    Νίκος ο ''Σάλιας'' ή ''Λινάτσας'' ή ''Λαμογιόβουλος'' ή ''Πεντοχίλιαρος'' ή ''Κατιμάς'' ή 'Φερετζές'' ή ''Μεζές'' ή ''Ζες''
    Σούλης ο ''Τορπίλας'' 'η ''Πιπίλας''
    Γιώργος ο ''Μαγειροκουμάντος''' ή ''Μουσικοσυνθέτης''
    Ομηρος ο ''Κουτοσαύρας'' ή ''Σαλέπις'' ή ''Σκλεπού''

    Απάντηση:
    Είναι όλοι υπάλληλοι του Γιάννη του ''Κομπίνα'' ή ''Απατεώνα'' ή ''Λέρα'' ή ''Παπατζή'' ή του..... ''ΟλαΜαζί''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ,ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ !!!! ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ;;;;;;;;;;ΚΑΛΑ
    ΕΜΑΘΑ;;;;;; ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ;;;;;;;;;;;;ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;ΛΕΤΕ;;;;;;;;;;;;; Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ;;;;;;;;;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΕΙ;;;;;;;ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ,Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΕ;;;;;;;;;;;;ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΗΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ;;;;;;;ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ;;;;;;;;;;ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙ Ο ΕΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ;;;;;;;;;Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΘΡΟ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ !!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Κατόπιν τούτου, πέρα των ανωτέρω και δεδομένου της εκτάσεως που πήρε το θέμα χωρίς δική μου ευθύνη, την Δευτέρα καταθέτω μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
    Μάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος wind euroulakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έκοψαν σήμερα την πίτα τους το εθελοντικό σώμα Σαλαμίνας αντιμετώπισης καταστροφών “Ε.Σ.Σ.Α.Κ.” μεταξύ των άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ο διοικητής πυροσβεστικού σταθμού Σαλαμίνας κ. Παναγιώτης Αράπης ο οποίος με τα ζεστά του λόγια ευχαρίστησε κι έδωσε κουράγιο στο σώμα για συνέχιση του έργου τους.
    Εκεί ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Αμπελακίων κ Μάριος Τραυλός στον οποίο και απένειμαν τιμητική διάκριση για την συνεισφορά του στον σύλλογο από την ίδρυση του μέχρι σήμερα.
    Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ Τραυλός αφού ευχαρίστησε την διοίκηση για την τιμητική διάκριση, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο σώμα και εξέφρασε την ευχή κάποια στιγμή όλες οι εθελοντικές ομάδες της Σαλαμίνας να ενωθούν ώστε να έχουν καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.
    Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων κ Γιώργος Επιτρόπουλος.
    Σας ευχόμαστε και ‘μεις με την σειρά μας καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο εθελοντικό σας έργο, θα ‘μαστε πάντα κοντά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

    Εργαστήριο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για σεισμό σε επίπεδο Δήμων


    Μέτρα και προτάσεις για πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση μετά από πιθανούς σεισμούς, παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ.Χατζηπέρος Παναγιώτης, κατά τον χαιρετισμό του στο 4ο Επιχειρησιακό Εργαστήριο για σεισμό σε επίπεδο Δήμων.

    Ο κ.Χατζηπέρος επισήμανε την σοβαρότητα του σχεδιασμού του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας πολύ περισσότερο που η Ελλάδα είναι η πιο σεισμογενής χώρα της Ευρώπης και κατά συνέπεια θα πρέπει να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι.

    Σε ότι αφορά στην πρόληψη, διαπιστώθηκε ότι πρέπει να γίνει προγραμματισμός αντισεισμικού ελέγχου όλων των δημόσιων κτιρίων (σχολεία, νοσοκομεία, κέντρα υγείας κλπ), εκπαίδευση στα σχολεία όλων των βαθμίδων και ενημέρωση των τοπικών πληθυσμών. Οι Δήμοι πρέπει να είναι οργανωμένοι και να έχουν καταστρώσει σχέδιο εκκενώσεως και καταγραφής όλων των διαθέσιμων μέσων (μηχανήματα, Πυροσβεστική, Πολεμικό Ναυτικό, εθελοντές) και βέβαια πρέπει να γίνεται εκπαίδευση και όσο το δυνατό περισσότερο ρεαλιστικές ασκήσεις αντιμετώπισης του φαινομένου.
    Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης, λόγω της απουσίας των νησιωτικών Δήμων εξαιτίας του απαγορευτικού των πλοίων λόγω κακών καιρικών συνθηκών, πρότεινε τον προγραμματισμό αντίστοιχων σεμιναρίων σε κάθε νησί της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και στην Τροιζηνία ξεχωριστά.

    ΡΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΜΟ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.