Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ένα μεγάλο Μπράβο για τη φιλοζωική οργάνωση «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου»


 Δελτίο Τύπου

Λίγες μέρες μετά τις φιλόδοξες ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος των απορριμμάτων στο Λεκανοπέδιο και τα προγράμματα ανακύκλωσης στην πηγή από την Περιφέρεια Αττικής, ήρθε η απάντηση από τη σκληρή πραγματικότητα. Hπυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο που συνεχίζει για πέμπτη συνεχή ημέρα να καίει, με το τοξικό νέφος να έχει καλύψει ένα μεγάλη μέρος του Αττικού ουρανού αναδεικνύει και αποδεικνύει την κατάσταση παράλυσης στην οποία βρίσκεται το ελληνικό κράτος.
Η πυρκαγιά προσγείωσε απότομα μια περιφέρεια που υπόσχεται μεγάλα ποσά σε "αναπλάσεις", αλλά δεν έχει 200.000 για να μεταφέρει χώμα για τον περιορισμό της χημικής μόλυνσης. Η «καραμέλα» περί της «σοβαρής διαπραγμάτευσης στην οποία βρίσκεται η χώρα» σε συνδυασμό με το ότι «για όλα φταίνε οι προηγούμενοι» που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει την απουσία άσκησης πολιτικής προς κάθε κατεύθυνση πρέπει να σταματήσει καθώς καταντά προσβλητική για τους πολίτες και αποτελεί επιτομή της ανευθυνότητας.
Στην πρώτη γραμμή και πάλι οι ενεργοί πολίτες. Παρούσα στην κατάσβεση της φωτιάς εκτός από την πυροσβεστική και την αστυνομία ήταν και η φιλοζωική οργάνωση Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου. Οι εθελοντές της οργάνωσης ήταν εκεί προκειμένου να σώσουν τα αδέσποτα σκυλάκια που είχαν βρει καταφύγιο στο χώρο της ανακύκλωσης. Αξίζει στους αφανείς αυτούς ήρωες του Ασπροπύργου, ένα  μεγάλο Μπράβο που διέσωσαν τα αδέσποτα και έδειξαν ότι οι πολίτες που νοιάζονται έχουν πολύ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και δύναμη από το ελληνικό κράτος.

Νίκος Ορφανός - Βουλευτής Β' Περιφέρειας Πειραιά
Πολιτικό γραφείο:
Σολωμού 2 - Πλ. Δαβάκη (Περιβολάκι)
Νίκαια
Τ: 210-4920527
210-4929045

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.