Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Δεν είχαμε καμιά ενημέρωση......


Φίλοι bloggers μια και αρκετοί από σας μας επικρίνεται ήδη σφοδρά για την μη ενημέρωση σας σχετικά με την εν λόγω σημαντική επίσκεψη να σας ενημερώσουμε επισήμως, για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Δεν είχαμε καμιά ενημέρωση, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γεγονότα του νησιού δεν ενημερώνουν υπεύθυνα παρά μόνον τους υμετέρους κλακαδόρους λες κι είναι οικογενειακή τους υπόθεση για φωτό στα face book.

Αλήθεια κα Σοφία Δουμένη με δική σας ευθύνη και πρωτοβουλία ενεργήσατε και αυτή την φορά (;) ή εκτελούσατε εντολές άνωθεν; Θα ‘ταν χρήσιμο να μας ενημερώσετε για να καταλάβει κι αυτός ο λαός σε ποιους ανέθεσε την τύχη του και γιατί η ενημέρωση πηγαίνει στα τυφλά!
Να φανταστείτε φίλοι μου πως ακόμα και η αντιπολίτευση του Δήμου ειδοποιήθηκε 1½ ώρα πριν την εκδήλωση και φυσικά παρευρέθηκαν μόνο όσοι από σύμπτωση ήταν στο κέντρο της Κούλουρης (υπάρχουν στοιχεία από τις κλίσεις στα κινητά τους).
Και μην μας πείτε κα Δήμαρχε πως ξύπνησε σήμερα όμορφα ο υπουργός και λέει στον υπασπιστή,
" ρε δε πάμε μέχρι την Σαλαμίνα να δούμε αυτά τα καλά παιδιά;" Εδώ κινητοποιήθηκε ολόκληρος στρατός στην Σαλαμίνα και θα μας πεις πως ήταν κάτι απρόσμενο;
Κα Σοφία, με όλη την εκτίμηση μας στο πρόσωπό σας, αν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στα καθήκοντα σας, υπάρχει και η έντιμη παραίτηση από το να ενημερώνετε μόνο άτομα της αρεσκείας σας για όποια δημοτική εκδήλωση.
Αν κα Σοφία εσείς παρόλα αυτά πιστεύετε πως πράττετε επαρκώς το καθήκον σας, τότε συνεχίστε έτσι.
Δεν γνωρίζω τι θα κάνουν τα λοιπά blogs της Σαλαμίνας, εμείς σας ενημερώνουμε κα Σοφία και κα Δήμαρχε, που έχετε την τελική ευθύνη των πράξεων και των παραλήψεων σας, πως από σήμερα δεν θα παίξουμε τα επιλεκτικά σας παιχνίδια ΤΕΛΟΣ.

Δεν θα ξαναδημοσιεύσουμε τίποτα δικό σας και μέχρι τις επόμενες εκλογές.
 Γυρνάμε σελίδα και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη.

Ο διαχειριστής

2 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΑΖ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ;;;;;;Ο ΔΗΜΟΣ;;;;;;;;Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;;;;;η Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ;;;;;

    ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΕΤΙΑ ;;;;;ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ;;;;;;;;ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ, ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ,ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ????ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ???ΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ,ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΥ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΑΝ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ -ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;;;;ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ;ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;;;;;;;;ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΖΩΕΣ!!
    ΟΙ ΣΚΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ !!ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΙΑΧΤΗ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΥΒΑΝΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΡ!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!
    ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΛΩΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΜΕΛΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΑΙ!!! ΑΙ!!!!!!!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΒΑΛΤΕ ΤΑΞΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αρχηγός του Π.Σ, μεταξύ άλλων, συνεχάρει τη Δήμαρχο για την επιλογή της να ορίσει ως συντονιστή για τα θέματα πυροπροστασίας του Δήμου τον έμπειρο συνάδελφο του κ.Τζοβάρα Κων/νο γιατί έτσι, είπε, μπορούμε να συνεννοούμαστε καλύτερα.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝΟΤΕΡΑ ΚΩΝ./ΝΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!

    Απάντηση

    Ανώνυμος13/7/15 18:19
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Ο ΔΉΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
    <> ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΝ Κ, ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΡΝΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΟ ΠΑΘΠΛΟΓΟ-ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΧΑΡΗ ΛΕΒΕΝΤ ΙΑΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ-ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ, ΜΠΟΓΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟ ΚΙ 8Μ.Μ..ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ


    ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΘA ΓINEI ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟ) ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ. ΜΠΟΓΡΗ ΣΤΙΣ 16 /6/2015 (28 ΑΤΟΜΩΝ) ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ 379,68

    Δυο ατομα μιλησαν τα 28 που βρέθηκαν καιτους ταισαμε::::::;Εκτος και αν πηγε ολη η ΠΟΠΕΣΑ με τα των συζυγων και πρωτο το συζυγο της προεδρου μη πω και της κορης αυτης!!!!

    Γρηγορα απολογισμος κυρια ΠΟΛΥΖΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.