Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/10, να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την 27η Ιουλίου  2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, επί της Λεωφ. Φανερωμένης 33, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:
1)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» της κα. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, επί της οδού Ακτής Σαλαμινομάχων 23, στη περιοχή Παλούκια, στη Σαλαμίνα.
2)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» της εταιρείας EC STEVIA A.E. με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, επί της Λεωφ. Σαλαμίνας 235, στη Σαλαμίνα.

3)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» του κ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, επί της οδού Αγίου Νικολάου 34, στη Σαλαμίνα.
4)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε. με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, που βρίσκεται εντός του Ναυστάθμου Σαλαμίνας (χώρος Αραξοβόλι).
5)      Άδεια χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων για το Κ.Υ.Ε. «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» με την επωνυμία «AROMA CAFE», της κα. ΤΣΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗΣ, που βρίσκεται επί της Λεωφ. Σαλαμίνας & της οδού Χίου, στη Σαλαμίνα.
6)      Άδεια χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων στον υπαίθριο χώρο καταστήματος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» με την επωνυμία «ΠΑΡΑΛΙΟ», του κ. ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που βρίσκεται επί των οδών Πλαστήρα 1 & Καραϊσκάκη, στην περιοχή «Άγιος Γεώργιος», στη Σαλαμίνα.
7)      Γνωμοδότηση σχετικά με τη παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας για τοποθέτηση καντίνας, του κ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ, στη περιοχή «ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ».
8)      Γνωμοδότηση σχετικά με τη παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας για τοποθέτηση καντίνας, του κ. ΧΑΝΟΥΜΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, στη περιοχή «ΗΛΙΑΚΤΗ».
9)        Γνωμοδότηση σχετικά με τη χορήγηση ή μη, παράτασης ωραρίου λειτουργίας χρήσης μουσικών οργάνων έως τις 03:00 π.μ. του καταστήματος «Καφετέρια (BERLIN)», της εταιρείας ″Γ. ΤΣΑΠΑΡΗΣ – Π. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.″, επί της οδού Αγίου Νικολάου 28, στη Σαλαμίνα.
10)  Ενημέρωση σχετικά με τη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου 12,00 τ.μ., για την  τοποθέτηση καντίνας για πολιτιστικές εκδηλώσεις 2015, της κα. ΚΟΥΜΑΡΤΖΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ, σε διάφορες περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ 

1 σχόλιο:

  1. Βουλιάζει το νησί μας στα σκουπίδια με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, για την δημόσια υγεία και την υγιεινή των περιοχών με δυσοσμίες και αρρώστιες που θα ακολουθήσουν την δημοτική νιρβάνα που τους διακατέχει κοιτώντας τα «τρένα να περνούν» άπραγοι κι αμήχανοι να αντιδράσουν για να μην διαταράξουν το προσωπικό τους «ζεν».
    Υπάρχει λύση;
    Η δημοτική αντιπολίτευση, μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες τέτοιες που να ξυπνήσει την παρούσα δημοτική αρχή από την πολιτική της «νιρβάνα»; Πιθανόν όχι, πλην όμως, θα μπορούσε η κα Δήμαρχος να προκαλέσει η ίδια μια σύσκεψη με τα στελέχη της και τα στελέχη της αντιπολίτευσης για να βρουν κάποια κοινή και ουσιαστική λύση.
    Θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την καταστροφή του τόπου ή πρέπει να δραστηριοποιηθούμε ΟΛΟΙ; Ακόμα και στην περίπτωση που η αντιπολίτευση δεν μπορέσει να δραστηριοποιηθεί μήπως θα έπρεπε να δραστηριοποιηθούμε εμείς οι πολίτες και να προσφύγουμε με ομαδικές αγωγές στην δικαιοσύνη για να προφυλάξουμε την υγεία των παιδιών μας;
    Θα αναμένουμε πρώτα τις πρωτοβουλίες της δημάρχου και της αντιπολίτευσης σ’ αυτή την δραματική κατάσταση που βιώνουμε και θα επανέλθουμε με πρωτοβουλίες.
    Εδώ θα πρέπει να καταλάβουν και οι φίλοι μας της πλειοψηφίας και να αντιληφθούν, πως η κριτική στην πολιτική αποχαύνωση που επικρατεί στην εκάστοτε πλειοψηφία, είναι υποχρέωση μας, το ίδιο κάναμε στην προηγούμενη δημοτική αρχή, το ίδιο κάνουμε και τώρα, το ίδιο θα κάνουμε και αύριο, αυτή είναι η δουλειά μας να κριτικάρουμε και να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα.

    Δεν έχει να κάνει η κριτική μας με πρόσωπα που άλλωστε εκτιμούμε, δεν είναι κακό να μην μπορείς δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις, κακό όμως είναι να αδιαφορείς και να μην θέλεις να μάθεις, ολέθριο δε είναι να επιμένεις χωρίς ικανότητα και αποτέλεσμα.
    Αναρτήθηκε από SALAMIS-NEWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.