Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Κυρία Νάννου, για μας δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου πολιτικά τετελεσμένα και … «ο νοών νοείτω»

Αγαπητοί  Συμπολίτες,
Στις 5-3-2017 πραγματοποιήθηκαν και στον Δήμο μας οι, από το άρθρο 64 του Ν. 3852/2010 οριζόμενες   δημαιρεσίες, για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.
Με πρόταση της Δημάρχου, «Πρόεδρος» του Δημοτικού Συμβουλίου «επανεξελέγη» η κυρία Πολύζου Μαρία, με 12 θετικές ψήφους έναντι 18 αρνητικών !!! και η οποία, αν και έχουν παρέλθει δύο εβδομάδες, εξακολουθεί να παραμένει στην θέση της «Προέδρου» του Δημοτικού Συμβουλίου !!!
Δυστυχώς, η Δήμαρχος επέλεξε, τελικά, για την λύση αυτού του αμιγώς πολιτικού προβλήματος, την διοικητική λύση (μέσω της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής) και στην ουσία το «καπέλωμα» της πολιτικής βούλησης των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, επιβάλλοντας στο Σώμα για Πρόεδρο αυτήν, που με εκκωφαντικό, πολιτικό τρόπο το ίδιο είχε απορρίψει.

Το γεγονός αυτό, που για τα τοπικά Δημοτικά δρώμενα είναι χωρίς προηγούμενο, αποτελεί ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ για τη σημερινή Δημοτική Αρχή και φυσικά για μας αποτελεί ένα θέμα που ΠΟΤΕ, πολιτικά δεν πρόκειται να αποδεχθούμε.
Για μας, οι δημοκρατικές διαδικασίες και όπως αυτές πρέπει να εκφράζονται και εφαρμόζονται, μέσω των αποφάσεων της εκάστοτε πλειοψηφίας, δεν δύνανται να συνιστούν «παζαρεύσιμο» γεγονός.
Για μας, δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου πολιτικά τετελεσμένα και… «ο νοών νοείτω»
Γιάννης Τσαβαρής
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.