Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Γ. Παναγόπουλου σε σημαντικές διακρίσεις που απέσπασαν οι αθλητές του ΓΝΟΣ.


Οι αθλητές του Δήμου Σαλαμίνας διέπρεψαν στη διεθνή Ρεγκάτα της Μεγαλονήσου της Κύπρου. Οι διακρίσεις της ομάδας του καγιάκ του Γυμναστικού Ομίλου Σαλαμίνας κατέκτησαν σε διεθνές επίπεδο πέντε μετάλλια κατά την Οκταεθνή  Ρεγκάτα που διεξήχθη στις 13 Οκτωβρίου 2019.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος με μεγάλη υπερηφάνεια συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους τονίζοντας ότι αποτελούν πρότυπο καθώς μέλημά μας είναι η ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους, όπως ακριβώς, μας το μεταλαμπάδευσαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας, ως μέσο εξάσκησης του σώματος και του πνεύματος, εξευγενισμού της ψυχής και κοινωνικοποίησης του ανθρώπου.

Ειδικότερα, τα εύσημα χαίρουν η πρωταθλήτρια Λένα Κάβουρα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μονοθέσιο Κ1 500μ νεανίδων το αργυρό μετάλλιο στα Κ4 200μ και το χρυσό στο Κ4 500μ καθώς παράλληλα και ο πρωταθλητής Αντωνίου Θεόφιλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Κ4 200 μ και το αργυρό στο Κ4 500Μ εφήβων αντίστοιχα.
Σημειώνεται από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας πως σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία για τη Σαλαμίνα με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, η προσπάθεια για την κατάκτηση του βάθρου των νικητών και η εξαίρετη διάκριση τους έχει μία ιδιαίτερη συμβολική σημασία και αποδεικνύει ότι έχουμε τη δύναμη ψυχής ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε στην ανάπτυξη και την ευημερία για το νησί μας.
Εκ του Γραφείου Τύπου"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.