Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Το «Θέατρο της Κούλουρης» και το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας παρουσιάζουν σε παγκόσμια θεατρική πρεμιέρα, το έργο «Μαρία Τ.»


Το «Θέατρο της Κούλουρης» και το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας παρουσιάζουν σε παγκόσμια θεατρική πρεμιέρα, το έργο «Μαρία Τ.», της καθηγήτριας Κοινωνικής-Κλινικής Ψυχολογίας Αναστασίας-Βαλεντίνης Ρήγα, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Ντίνου Κουμπάτη.
Λίγα λόγια για το έργο:
Πρόκειται για μία αληθινή κατά βάση ,για αυτό και πραγματικά συγκλονιστική, για το κοινό, ιστορία.
Είναι ένα έργο με βαθιά κοινωνικά μηνύματα, το οποίο με σοβαρότητα αγγίζει πτυχές και μύχιες καταστάσεις της ψυχής του ανθρώπου, το οποίο κάθε γυναίκα θα πρέπει να παρακολουθήσει από κοντά και να βιώσει τα οδυνηρά αποτελέσματα, στα οποία οδηγεί ο κάθε λογής "βιασμός" της γυναίκας.
Τα αληθινά βιώματα της «Μαρίας Τ.» , όπως έχουν μεταφερθεί στο θεατρικό σανίδι συγκλονίζουν.

Η αφήγηση της προσωπικής ιστορίας της, φέρνει στην επιφάνεια πτυχές του πεπρωμένου ενός ατόμου που θα μπορούσε κανείς να τις γενικεύσει, ξαναβρίσκοντας τις στις βιογραφίες πολλών άλλων ατόμων με την ίδια «τύχη».
Μετά την πρεμιέρα του στην αίθουσα "Δημήτρης Μπόγρης", του Δημαρχείου Σαλαμίνας στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2019  στις 20.00, το έργο μεταφέρεται στην Αθήνα και στο "Studio Κυψέλης" (Σπετσοπούλας 9 Κυψέλη, τηλ. κρατήσεων 210. 8819571. ) για δύο ακόμα παραστάσεις στις 2 & 9 Δεκεμβρίου, στις 19.00, πριν ξεκινήσει η πανελλήνια περιοδεία του.
Ερμηνεύουν οι: Κατερίνα Δουργούτη, Άννα Χατζημιχάλη, Τζεφ Κωστόπουλος
Συμβολική τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.