Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΚΟΠΙΑΣΕ..........

ΝΑ ΠΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ   ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

9 σχόλια:

  1. Ο ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΗ ΕΑΝ ΤΟΝ ΨΙΦΙΣΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΠΑΓΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ. ΚΟΣΜΕ ΜΑΘΕΤΩ Ο ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Κ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΛΗΚΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εχει να κρυψει στο ποθεν εσχες?οεο?μηπως τα σπιτια στο αιαντειο και στο λουτρακι που εχει βγαλει τα τελευταια 2 χρονια?οεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤOΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΑΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑΚΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑΚΙΑ ΤΡΕΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΙΜΝΙΟΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΤΣΑΒΑΡΑΚΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΟΤΑΝ TON ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ Για ΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αρε τσαβες ειχες καλο δασκαλο στα εμαθε καλα ο καπετανακης τελεικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΛΑΝΟΜΠΑΚΑΚΑ ΠΑΡΤΟΥΖΟΦΑΓΟΥ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΘΕΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΙΚΑΚΙΑ , ΜΑΓΝΗΤΟΦΟΝΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΌΛΗ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ
    ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΠΕΤΗ
    ΨΟΦΙΜΗ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ;
    Η ΧΡΗΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ;

    ΠΙΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΤΕ
    ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ
    ΜΗΠΩΣ ΡΕΖΗΛΕΥΤΗΤΕ

    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ;
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ
    ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ;

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ Η ΑΙΤΙΑ
    ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
    ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΑ

    Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΗΜΑΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με αφορμή τις πολλές πυρκαγιές που ξέσπασαν το καλοκαίρι του 2012 στην Σαλαμίνα ο υπ. δήμαρχος κος Σπύρος Σοφράς χαρακτηρίζει την δημοτική αρχή ως πρόχειρη και επικίνδυνη, αφού αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων στο θέμα της πρόβλεψης – οργάνωσης πυρκαγιών και στο θέμα της πολιτικής προστασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίστα δημοσίευσε το ειδησεογραφικό portal zougla.gr με τα ονόματα των πρώην και νύν πολιτικών που “ξεψαχνίζονται” για την οικονομική τους κατάσταση και πιθανό παράνομο πλουτισμό. Στην λίστα αναφέρεται και το όνομα του δημάρχου μας κ. Ιωάννη Τσαβαρή. Ο ίδιος έστειλε εξώδικο στο ΣΔΟΕ ζητώντας να του επιβεβαιώσουν ή όχι την γνησιότητα της. Οι επικριτές του αναφέρουν ότι το ΣΔΟΕ δεν μπορεί επίσημα να απαντήσει για λίστες που δημοσιεύουν διάφορα ειδησεογραφικά μέσα και έτσι μιλάνε ουσιαστικά για ντρίπλα του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.