Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΟΠΛΟΣ


ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ   ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΟΠΛΟΣ


Τέλη Μαρτίου 2014 και στα τοπικά μπλογκς φιγουράρει πρώτη είδηση η ανακοίνωση του δημάρχου που λέει τα εξής:
 «Η κυρία Ρούλα Κοκλιώτη απεδέχθη την πρόσκληση του Δημάρχου κι έτσι τα επόμενα χρόνια θα συμμετάσχει στην προσπάθεια για επίτευξη των κοινών, οραματικών μας στόχων».
Σήμερα. στα ονόματα των συμβούλων που ανακοίνωσε ο δήμαρχος και που έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα, το οποίο διανείμει, δεν αναφέρεται πουθενά η κα Κοκλιώτη. Απορίας άξιο είναι ότι ο δήμαρχος ασχολήθηκε με τον κ. Κοτσέλη που έφυγε από τον συνδυασμό της κας Νάννου και πήγε στον συνδυασμό του κ. Σοφρά ενώ δεν αναφέρθηκε (εκτός αν μας διέφυγε) στην αποχώρηση της κας Κοκλιώτη. Τελικά όπως φαίνεται ΔΕΝ απεδέχθη η κα Κοκλιώτη την πρόσκληση αλλά ωστόσο ο δήμαρχος δεν μπήκε καν στον κόπο να μας ενημερώσει με ένα δελτίο τύπου όπως συνήθιζε για ασήμαντα πράγματα, ενώ τώρα για μια προσωπικότητα όπως της κ. Κοκλιώτη γιατί αδράνησε;. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δεν αξίζει ο Σαλαμίνιος ψηφοφόρος μία ενημέρωση; Δείγμα του πως σκέφτεστε για εμάς.
(Ανάρτηση απο salamina 24)

2 σχόλια:

  1. η κ. Κοκλιώτη ειναι μια κυρία δεν θα δήλωνε υποψήφια με τον αυριανό πελάτη της γιατι αυτός θα χρειαστεί μια καλή δικηγόρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΗ ΕΑΝ ΤΟΝ ΨΙΦΙΣΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΠΑΓΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ. ΚΟΣΜΕ ΜΑΘΕΤΩ Ο ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Κ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΛΗΚΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.